2023-06-23 15:38:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Κωνσταντόπουλος : «Στις 25 Ιουνίου ανεβάζουμε τον ήλιο ψηλά,  τον ήλιο της ελπίδας, της δικαιοσύνης!»
Δυναμική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο, με ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας Παναγιώτη Δουδωνή. Στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Ηλία Ηλιού, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και νίκης για το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για την κοινωνία και τους πολίτες.

Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη, αξιωματική αντιπολίτευση, που με τον γόνιμο εποικοδομητικό και προγραμματικό της λόγο, θα εγγυάται αποτελεσματικά το συμφέρον των πολλών και όχι του κράτους λάφυρου για τους λίγους & εκλεκτούς!

Στις 25 Ιουνίου ανεβάζουμε τον ήλιο ψηλά, τον ήλιο της ελπίδας, της δικαιοσύνης!

Προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη, με το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή, με ρεαλιστικό και κοστολογημένο Πρόγραμμα, αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τους πολίτες & την κοινωνία!

Στις 25 Ιούνη το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής για μια δίκαιη κοινωνία, για την αξιοπρέπεια της Ελληνίδας & του Έλληνα!»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το τελευταίο Φως στο τούνελ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το τελευταίο Φως στο τούνελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ