2023-06-24 14:20:01
Φωτογραφία για Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό - Τι είπε;
Με συγκίνηση, ευχαριστίες και έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς έριξε αυλαία η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για μία δύσκολη μεν χρονιά αλλά διδακτική ενώ στο τέλος έκλεισε λέγοντας πως «τα ωραία είναι μπροστά μας».

«Χθες δεν κοιμήθηκα και σκέφτηκα τι να πω για να αποχαιρετιστούμε. Λέω άσε όλα τα πηγαίνεις όπως σου βγαίνουν. Ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και δεν θα το ξεχάσω όταν ήρθα εδώ για να προετοιμάσουμε το φετινό Open Weekend. Πάγωσα με τις συνθήκες, αγχώθηκα, τρόμαξα για το πως θα μπαίναμε σε μία μάχη χωρίς αυτά που θεωρούσαμε κατάλληλα και χωρίς πολλά όπλα ανταπεξέλθουμε από άποψη του ανθρώπινου δυναμικού και της δουλειάς.

Δεν θα ξεχάσω όταν συνάντησα τον Χρήστο Γλυμή και που διάβασε στα μάτια μου όλη αυτήν την αγωνία, μου είπε μην μασάς έχεις εμάς που σε αγαπάμε. Εισπράττω ακόμα και τώρα την αγάπη τους από εκείνη την ημέρα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ο καθένας έκανε μαζί μία εκπληκτική ομάδα που μου απέδειξε ότι δεν μετράνε οι αριθμοί ούτε η ποσότητα. Είναι η πιο μικρή ομάδα με την πιο τεράστια ψυχή που έχω δει ποτέ μου» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.


«Ζήσαμε πολλά, δύσκολα, εύκολα, όμορφα, άσχημα, ανταμειφθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, στενοχωρηθήκαμε, αλλά όλα αυτά μας έφεραν όλους πιο κοντά. Οι ομάδες κάνουν την διαφορά κι αυτή η ομάδα έχει καρδιά κι αυτήν θα την έχουμε κι έξω από εδώ. Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ είναι σε εσάς μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε την δυνατότητα για αυτό το ταξίδι και να ζήσω αυτές τις πανέμορφες στιγμές… Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Μετά από εδώ θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί όχι. Μπορεί στο μέλλον. Ήταν πολύ όμορφη χρονιά που με ωρίμασε και με δυνάμωσε κα σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Εύχομαι ήρεμο, όμορφο, γλυκό καλοκαίρι. Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας. Μην σταματάτε να ονειρεύεστε» έκλεισε η Ελένη Τσολάκη.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για νέα τηλεοπτικά λημέρια. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ορισμένα σημεία να έχει τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε αρχικά τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν είμαι καλός στα συναισθήματα. Πιο πολύ στα γραπτά. Θα κάτσει όλο αυτό μέσα μου και θα μου λείψει μεθαύριο. Το έζησα δύο σεζόν Open Weekend κι άλλη μία Καλοκαίρι #not. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά να μην υπάρχει ούτε μισή κηλίδα και μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω, ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θέλω να σου δώσω μία μεγάλη και ξεχωριστή αγκαλιά γιατί εξαιτίας σου ήρθα εδώ»

Η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε: «Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ