2023-06-28 09:18:03
Φωτογραφία για Πολλά πολιτικά τζογλάνια αμαύρωσαν τις ιδέες και τους αγώνες της Αριστεράς. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Οι μάσκες του ακραίου νεοφιλελευθερισμού σε λίγο θα πέσουν.

 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ.



Γράφει ο:  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 

                     Μαθηματικός                                       27-06-2023.

                         >......

                                 Αγαπητοί  Αναγνώστες

Το εκλογικό αποτέλεσμα  των βουλευτικών εκλογών είναι απολύτως σεβαστό. Αποτυπώθηκε η βούληση των πολιτών. Λαμβάνοντας υπόψη το καλπονοθευτικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής και της πολύ μεγάλης αποχής σχηματίστηκε μονοκομματική πλειοψηφία 158 εδρών από τη Δεξιά.

Μία Δεξιά ακραίου νεοφιλελευθερισμού προσανατολισμού,  που για να πετύχει τη πολιτική στόχευση της φόρεσε ένα μανδύα αποπροσανατολισμού. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τον τρόπο του το καθένα βοήθησαν αυτή τη σκόπευση. Δεν δικαιούται κανένα κόμμα αντιδεξιού προσανατολισμού να είναι χαρούμενο.

 Παρακολουθώ σαράντα χρόνια τη πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. Στις εκλογές αυτές η Δεξιά για πρώτη φορά έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Δεν πρόκειται μόνο  για λάθη των αντιδεξιών δυνάμεων , πρόκειται για πολιτική ανικανότητα ολκής. 



Πολλά πολιτικά τζογλάνια αμαύρωσαν τις ιδέες και τους αγώνες της Αριστεράς. Η Πολιτική πραχτική τους , τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης , μία νεολαία στη συντριπτική της πλειοψηφία αγράμματη και παρτάκιδες , ο αντιδημοκρατικός εκλογικός νόμος και η αποχή διαμόρφωσαν μία δεξιά πλειοψηφία της τάξης του 55 τοις εκατό.



 Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τους πολίτες του μόχθου και της εργασίας, οι οποίοι είμαστε έξω από τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τη παραοικονομία. Οι μάσκες που φόρεσαν πολλοί σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα πέσουν. Τότε τα ξαναλέμε.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ