2023-06-28 13:39:34
Φωτογραφία για Χαμό στο Πρωινό μας: «Έχει εμμονή μαζί μου»
Κωνσταντίνος Βασάλος και Νίκος Παρτσώλης σε έντονη αντιπαράθεση στο «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά να… σβήνει τις φωτιές! Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του Survivor All Star, ο στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας έλεγε διάφορα για τον ίδιο στους διαδρόμους του καναλιού και μάλιστα πριν ξεκινήσει η εκπομπή τσακώθηκαν στα καμαρίνια!

Ο έντονος διάλογος ξεκίνησε ως εξής:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχω δει πάρα πολλά. Πάμε στο προκείμενο, μην τσακωθούμε. Τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ.

Νίκος Παρτσώλης: Δεν έχει δει κανένα επεισόδιο. Ό,τι του έχουν πει. Δεν έχεις δει.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχω δει πάρα πολλά. Έλενα ήσουν πολύ αντικειμενική, σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμμονή μαζί μου. Και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό. Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται. Νίκο!


Νίκος Παρτσώλης: Ο Κωνσταντίνος το θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δε με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως. Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες να μη με ψηφίζουν, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής.

Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Δεν είχα κινητό, όπως έλεγες στο twitter, Νίκο μου. Ήξερες εσύ ότι έχω κινητό και δεν το ήξερε η παραγωγή, να με αποβάλει; Στο μετέφεραν από ‘κει…», με τον δημοσιογράφο να το αρνείται.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ερχόμενος προχθές στον Νίκο Μουτσινά, μου είπαν ότι ο Νίκος Παρτσώλης έβγαινε στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ και έλεγε αυτό κι αυτό…».

Φαίη Σκορδά: Ποιος διαδρόμους βρε αγόρι μου; Τον είδες τον διάδρομο, μόνοι μας είμαστε, δεν έχει κι άλλη εκπομπή εδώ.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μου το είπε, δεν θα μου έλεγε ψέματα.

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι αυτός που σου το είπε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Νίκο μου, αν κάνω λάθος, σου ζητώ συγγνώμη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ