2023-06-28 18:00:03
Φωτογραφία για Μαγειρικές δοκιμασίες στη «Φάρμα»;

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες προσαρμογής μεγάλου αγροκτήματος στην Ορεινή Πελοπόννησο σε τηλεοπτική «Φάρμα». Ενώ ήδη «ξεσκονίζονται» από την Green Pixel που θα έχει την ευθύνη παραγωγής του ριάλιτι για λογαριασμό του STAR οι πρώτες αιτήσεις συμμετοχής. Το μοντέλο που θα ακολουθηθεί δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε στις δύο τελευταίες σεζόν του αγροτικού ριάλιτι στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δεν θα υπάρχουν celebrities, ενώ οι αγροτικές εργασίες θα είναι αρκετά πιο σκληρές. Θα υπάρχουν, όμως και μαγειρικές δοκιμασίες κάτι που «κουμπώνει» απόλυτα και πάνω στον νέο παρουσιαστή της «Φάρμας», Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Για παράδειγμα, οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να δημιουργήσουν σχετικά απλά πιάτα με προϊόντα που θα έχουν συλλέξει οι ίδιοι: Λαχανικά από το αγρόκτημα, αυγά από το κοτέτσι, γάλα από το άρμεγμα ζώων, ζυμαρικά που θα παρασκευάσουν με τεχνικές που ακολουθούνταν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Και εκεί θα βαθμολογηθούν και για το αποτέλεσμα, αλλά και την ταχύτητά τους. Στο Star είναι αισιόδοξοι πως το επαναλανσάρισμα της Φάρμας με τις μεγάλες αλλαγές πάνω στο concept θα κινήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.   

Πηγή: reader.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ