2023-06-29 17:40:01
Φωτογραφία για Νέα δεδομένα στα «πρωινά» Μπέττυς Μαγγίρα και Ελένης Τσολάκη

Μετά την προφορική συμφωνία της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη για την παραμονή τους στο Open με την «ομπρέλα» πλέον της Barking Well Media ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για τη στελέχωση των εκπομπών τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τις επόμενες μέρες η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού της Παιανίας, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για τα δύο μαγκαζίνο. Η μόνη αποχώρηση που έχει μέχρι στιγμής οριστικοποιηθεί είναι αυτή του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Open Weekend με κατεύθυνση τη νέα μεσημεριανή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά και στις δύο εκπομπές θα υπάρξουν εκτός από αποχωρήσεις προσώπων και σοβαρές περιεχομενικές αλλαγές. Αυτές τις ημέρες συζητούνται θέματα που αφορούν στο μπάτζετ, καθώς η μισθοδοσία, αλλά και η αμοιβή των εξωτερικών συνεργατών φεύγει από το Open και περνά στην Barking Well Media.

Η πρώτη εικόνα είναι πως θα υπάρξει στοχευμένη ενίσχυση στους προϋπολογισμούς και των δύο εκπομπών ώστε να καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικές στη σκληρή πρωινή τηλεοπτική πραγματικότητα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες δύο σεζόν. 

Πηγή: reader.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ