2023-06-30 08:00:04
Φωτογραφία για Καλοκαίρι Μαζί στον ΑΝΤ1: Ετοιμάζονται για την ενημερωτική εκπομπή

 Τελειώνει ο Ιούνιος και κάποιοι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ άλλοι θα παραμείνουν στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Έτσι λοιπόν, την επόμενη Παρασκευή, στις 7 Ιουλίου 2023, ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου θα ρίξουν τίτλους τέλους στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά ενώ ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 αρχές Σεπτεμβρίου, η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές αφού θα αναλάβει και την παρουσίαση στην καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Βέβαια η δημοσιογράφος δεν θα… ξε-καλοκαιριάσει μέσα στο στούντιο, αλλά θα είναι στην πενταμελή ομάδα που θα αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού.

Καλοκαίρι Μαζί λοιπόν θα λένε κι οι (με αλφαβητική σειρά) Γιώργος Γρηγοριάδης, Ηρώ Ράντου, Νίκος Ρογκάκος και Αντώνης Φουρλής που θα εναλλάσσονται ως «ζευγάρια» στο «τιμόνι» της εκπομπής. Έτσι μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καθημερινά, από τις 8 το πρωί και για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα καταγράφουν την επικαιρότητα εστιάζοντας και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα.

newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ