2023-07-01 11:25:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Λάλος: «Δεν πήγα ποτέ σε δραματική σχολή»
Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη σειρά «Σασμός», αποκάλυψε στο περιοδικό «ΟΚ!» πως δεν πήγε ποτέ του σε δραματική σχολή.

«Η υποκριτική προέκυψε πολύ αργότερα. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο, όπου γεννήθηκε η μητέρα μου και η αδερφή μου. Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, στον Βόλο. Αργότερα, η οικογένεια πήγε πάλι στις Βρυξέλλες στον παππού μου και μετά, γυρίσαμε στη Λάρισα. Ακολούθησε η Γερμανία, όσο ήμουν έφηβος. Είχα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ερχομό του στην Ελλάδα από τη Γερμανία. «Όσο είναι νέος ο άνθρωπος, είναι προσαρμοστικός. Ήρθα για να δώσω πανελλήνιες και να σπουδάσω. Οι γονείς μου είναι ακόμα εκεί. Πέρασα στο ηλεκτρονικών υπολογιστών στο ΤΕΙ Πειραιά, αλλά γρήγορα κατάλαβα πως δεν ήταν το αγαπημένο μου πεδίο. Δεν το αγαπούσα, έψαχνα να βρω τι θα κάνω. Σχετικά γρήγορα και εντελώς τυχαία, είδα την παράσταση "Suburbia" της Ελένης Σκότη στο θέατρο Φούρνος. Μαγεύτηκα, εκεί γνώρισα την Ελένη και δημιουργήσαμε το Επί Κολωνώ θέατρο», εξήγησε.


Τέλος, αποκάλυψε πως δεν σπούδασε ποτέ υποκριτική. «Δεν πήγα ποτέ σε δραματική σχολή κι εδώ έρχεται ο παράγοντας "τύχη". Βρέθηκα στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Είδα εκείνη την παράσταση, την οποία παρακολουθούσα κάθε βράδυ. Στην πορεία γνωρίστηκα με την Ελένη, μπήκα στην ομάδα ΝΑΜΑ και ουσιαστικά, μαθήτευσα δίπλα της. Όλοι τότε ξεκινούσαμε, οπότε ταιριάξαμε χρονικά. Αργότερα, το 1999, ξεκινήσαμε να χτίζουμε το Επί Κολωνώ, μας πήρε ενάμιση χρόνο και στα μέσα του 2000 κάναμε πρεμιέρα. Παρέμεινα εκεί μέχρι το 2014. Αργότερα, το 2016 ήρθε το δικό μου θέατρο, το Tempus Verum που φιλοξενείται στο Εν Αθήναις στο Γκάζι», είπε κλείνοντας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ