2023-07-02 08:59:33
Φωτογραφία για Το Πρωινό : Χωρίς νέα γυναικεία προσθήκη για τα εμπορικά θέματα



Την τιμητική του είχε ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του, στο Πρωινό ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα, με τον ίδιο τον παρουσιαστή αφενός να βγάζει ένα από τα μεγάλα αποκλειστικά της χρονιάς χθες, αλλά και την εκπομπή να πιάνει κορυφή στην τηλεθέαση τις περισσότερες μέρες, τόσο σε δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο. Κι ενώ η ομάδα ενισχύεται με -περαιτέρω- τρία πρόσωπα τη νέα σεζόν, μπροστά από τις κάμερες, γιατί έρχονται κι άλλα πίσω, τι μέλλει γενέσθαι με το πολύπαθο εμπορικό κομμάτι της εκπομπής;



Αναμφισβήτητα, το εμπορικό κομμάτι του Πρωινού ΑΝΤ1, συζητήθηκε όσο λίγα πράγματα την φετινή σεζόν. Λίγο η Δούκισσα Νομικού, λίγο η Μαρία Κορινθίου, λίγο περισσότερο το ποια τελικά γυναίκα θα αναλάβει το πρότζεκτ τη νέα σεζόν, αποτέλεσαν, και μάλλον ακόμα αποτελούν, μεγάλη… έννοια, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.



Τα δεδομένα είναι τέσσερα λοιπόν

. Αρχικά, το όποιο “φλερτ” υπήρξε μεταξύ ΑΝΤ1 και Κατερίνα Στικούδη, έχει τελειώσει. Δεύτερον, από όλα τα πρόσωπα που ακούστηκαν το τελευταίο 1,5-2 μήνες, που δήθεν πέρασαν από ζωντανό δοκιμαστικό, τα πλείστα δεν ισχύουν. Τρίτον, μετά από όσα συνέβησαν -και- με την Μαρία Κορινθίου, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Ή για να είμαι πιο σωστός, δεν θα υπάρξει πρόσωπο να αναλάβει την θέση. Και τέλος, σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση, και επουδενί ασφαλείς πληροφορίες, η θέση θα καλυφθεί εκ των έσω, είτε αυτό σημαίνει από την Φωτεινή Πετρογιάννη (ασχέτως εάν δεν το επιδιώκει η ίδια), ή από την νεοαφισχθείσα Ελένη Βουλγαράκη. Λέγοντας Ελένη Βουλγαράκη, να ξεκινήσω από εκείνη, ως μια από τις τρεις νέες προσθήκες στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, για να πω ότι αφενός το έχει διαχειριστεί άψογα μέχρι στιγμής, με την τελευταία εκπομπή στο MEGA να είναι αύριο, αφετέρου ότι σήμερα είχε την… τιμητική της και… πάλι στο… Χαμογέλα και Πάλι, με μπόλικες μπηχτές από την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο, μέχρι και από τον συνεργάτη της εκπομπής, συνάδελφο, Γρηγόρη Μελά… Εφιάλτης! Εν τω μεταξύ καλά καταλάβατε, ελλείψει OPEN Weekend, είδα όλη την εκπομπή της Σίσσυς! Για δείτε κι εσείς, ένα απόσπασμα.



Και συνεχίζουμε, με τον έμπειρο και αγαπημένο μου, Βαγγέλη Περρή, που σα να μην πέρασε μια μέρα, επιστρέφει να κάνει ότι έκανε και πριν, στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μια ενότητα επιτυχημένη, λόγω του καυστικού σχολίου του Βαγγέλη Περρή, που έρχεται να δώσει και αυτός μια δόση entertainment, αλλά και info, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.



Όπως ακριβώς, θα κάνει και η τρίτη προσθήκη, η έγκριτη συνάδελφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, η οποία έλειψε φέτος από την τηλεόραση, και θα φέρει εις πέρας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο Πρωινό ΑΝΤ1. Εν τω μεταξύ, μόνο τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, συνειδητοποιώ ότι πέρσι η Ναταλία Ανδρικόπουλου ήταν στο Χαμογέλα και Πάλι. Άρα διπλή μετακίνηση από εκεί, στο Πρωινό του Λιάγκα.



Μαζί με όλους τους παραπάνω, συνεχίζουν κανονικότατα η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης και η Άρια Καλύβα βέβαια, οι νυν στενοί συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα.



Γράφει ο  Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly)





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ