2023-07-03 14:40:02
Φωτογραφία για Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα και Γιάννος Περλέγκας αποκαλύπτουν τους ρόλους τους
Η Άννα Μάσχα και ο Γιάννος Περλέγκας, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί που λατρέψαμε ως Διαμάντω και Στέλιο στη «Νύχτα» φέτος, πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για τους ρόλους τους.

«Εκείνο που μ’ αρέσει στο ρόλο της Χάδως είναι ότι ενώ είναι ένας πολύ σκληρός, μισητός χαρακτήρας- όπως φαίνεται τουλάχιστον αρχικά- κοίταξα την ετυμολογία του ονόματος και είναι μεσαιωνικό, που σημαίνει κανάκεμα. Ότι τα παιδιά που έχουν αυτό το όνομα είναι τα κανακεμένα της οικογένειας, τα προνομιούχα που έχουν μεγαλώσει με αγκαλιές και χάδια».  

 

«Εγώ θα αρχίσω γυρίσματα αρκετά αργά, θα εμφανιστώ μετά το 30ο επεισόδιο γιατί μέχρι τότε πρέπει να μεγαλώσω τα γένια μου, γιατί θα κάνω έναν μοναχό. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλόκαρδος αλλά έχει πολύ κοντινή σχέση με τη Χάδω, θα υπάρξουμε με ένα τρόπο ως ντουέτο με την Άννα» λέει ο Γιάννος Περλέγκας για το ρόλο του, με την Άννα Μάσχα να συμπληρώνει «οι αφηγηματικές μας γραμμές θα διασταυρωθούν».

 

Και όπως χαρακτηριστικά λέει η Ναταλία Γερμανού πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικούς, κόντρα ρόλους από αυτούς που είχαν στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και αγαπήθηκαν πολύ και αυτό είναι πολύ ωραίο.  

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ