2023-07-04 00:05:24
Φωτογραφία για 25 Καλοκαιρινά σαλόνια σε διαχρονικές γήινες αποχρώσεις
Λευκό, μπεζ, καφέ αλλά και τόνοι του μπλε, του πράσινου και ζεστών αποχρώσεων όπως το πορτοκαλί, σε απόλυτα καλοκαιρινούς συνδυασμούς για τον χώρο του σαλονιού.

Γήινες αποχρώσεις, φυσικά υλικά, δροσερά - ανάλαφρα υφάσματα αλλά και το "άνοιγμα" προς τους εξωτερικούς χώρους με λεπτές "διακριτικές" κουρτίνες είναι στοιχεία που βοηθούν στο να αποκτήσει ο χώρος του σαλονιού καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. 

Σε χώρους που τα μεγάλου όγκου στοιχεία και τα κεντρικά έπιπλα κινούνται σε ουδέτερες αποχρώσεις είναι ασφαλώς πολύ ευκολότερο ο χώρος να αποτκήσει μια ανανεωμένη καλοκαιρινή όψη με την αλλαγή μόνο κάποιων εποχιακών υφασμάτινων στοιχείων όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, λεπτές καλοκαιρινές κουρτίνες ή ένα υφασμάτινο ή και ψάθινο χαλί που προσθέτει πολύ ιδιαίτερη αισθητική.  

Οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου και της ψάθας είναι επίσης ιδιαίτερα ταιριαστές σε καλοκαιρινές διακοσμήσεις και δημιουργούν ένα καλαίσθητο και απόλυτα φυσικής όψης αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το γενικό ύφος διακόσμησης του σαλονιού αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χώρους σύγχρονης αισθητικής έως ένα παραδοσιακό - ρουστίκ σαλόνι. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ