2023-07-04 13:20:04
Φωτογραφία για Αντώνης Ρέμος: «Συζητάμε κάποια πράγματα στην τηλεόραση. Μπορεί και κριτική επιτροπή...»

 



Μία μεγάλη συναυλία, με χιλιάδες κόσμου να τον απολαμβάνουν, έδωσε στο Θέατρο Πέτρας ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας στην παρέα του τον Mente Fuerte.

Ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην τηλεόραση, από τη νέα σεζόν.

«Τον χειμώνα θα είμαστε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί θα τη συναντήσω μετά από αρκετά χρόνια, πολύ πιο ώριμη, ολοκληρωμένη, ανανεωμένη. Είμαι έτοιμος για έναν μοναδικό χειμώνα», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος και συνέχισε:

«Όταν έρχεται η κόρη μου η Ελένη στις συναυλίες, είναι ένα άγχος παραπάνω και μία φόρτιση. Με την Υβόννη έχουμε συνηθίσει, με την Ελένη είναι πιο αμήχανο, σαν να είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο».

Για το αν θα τον δούμε τηλεοπτικά κάπου: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, μπορεί και να προκύψει κάτι για τον χειμώνα, δεν ξέρουμε ακόμα.  Συζητάμε κάποια πράγματα, δεν είναι ώρα ακόμα να σας πω, αλλά πολύ σύντομα ίσως να κινηθούν κάποια πράγματα. Μπορεί και κριτική επιτροπή, μπορεί και μαθητής, δεν κατάλαβα…».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ