2023-07-04 18:53:32
Φωτογραφία για Ο γιατρός Νίκος Μουρκούσης ανακοινώνει την απόσυρσή του από την διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και την σύμπραξη του συνδυασμού του  με εκείνον του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Βασιλείου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο γιατρός Νίκος Μουρκούσης ανακοινώνει την απόσυρσή του από την διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και την σύμπραξη του συνδυασμού του με εκείνον του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Βασιλείου. Οι δύο άνδρες που υπήρξαν για πολλά χρόνια συνεργάτες στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεργασθούν στενά στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός πλειοψηφικού ρεύματος στην τοπική κοινωνία, το οποίο με δήμαρχο τον Σπύρο Βασιλείου θα σταματήσει και θα ανατρέψει την φθίνουσα πορεία του τόπου μας.

Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής απόφασης του γιατρού, απελευθερώνονται μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, συσπειρώνοντας όλα τα δυναμικά και υγιή στοιχεία του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, σε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό.

Ο Νίκος Μουρκούσης δήλωσε:

“Πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και εγωϊσμούς, στόχος μου ήταν πάντα να προσφέρω στην αναβάπτιση του τόπου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βιώνει την απαξίωση, την φτώχεια και τον μαρασμό.


Σαν προσωπικός ιατρός χιλιάδων συμπολιτών μου, προσφέρω τα μέγιστα στην διατήρηση της καλής τους υγείας και ευεξίας. Οι συμβατικές δεσμεύσεις όμως, απέναντι στους ασθενείς μου, επιβάλλουν να μην τους εγκαταλείψω, ούτε για τον ποθητό θώκο του δημάρχου, τον οποίον έχω διεκδικήσει ξανά στο παρελθόν.

Επειδή όμως ο Δήμος μας βιώνει μια πρωτοφανή στασιμότητα και ύφεση, δεν μπορώ να απεμπολήσω την δυνατότητα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην ανάταξη αυτής της ζοφερής κατάστασης. Η συσσωρευμένη εμπειρία και το πολιτικό μου κεφάλαιο αποτελούν εγγύηση προεκλογικής και μετεκλογικής επιτυχίας.

Αποφάσισα λοιπόν μαζί με μια πλειάδα συνεργατών μου, να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και να στηρίξω τον καλύτερο απ’ όσους έχουν εκδηλώσει την θέληση να διεκδικήσουν την θέση του Δημάρχου, τον φίλο και επί χρόνια συνεργάτη μου, έμπειρο περί την Αυτοδιοίκηση και ακέραιο άνθρωπο, τον οικονομολόγο Σπύρο Βασιλείου.

Καλώ όλους τους φίλους και ψηφοφόρους μου σε πανστρατιά για την σωτηρία του Δήμου μας και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη του συνδυασμού του Σπύρου Βασιλείου και μετά τις εκλογές για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των συμπολιτών μου”.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ