2023-07-07 21:14:32
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΥ
Ευχαριστούμε θερμά την Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας για το χρηματικό ποσό που κατέθεσε στην ΕΨΥΠΕΑ Μεσολογγίου, εις μνήμην του Τάκη Μαντζουράτου, πατέρα και συζύγου. Επίσης ευχαριστούμε το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», για την αναφορά στο έργο και στην προσφορά του στο εν λόγω εργαστήρι. Τον αντιπτέραρχο Γεώργιο Πρεβεζάνο, τον τέως δήμαρχο Μεσολογγίου για τον ευσυγκίνητο επικήδειο λόγο του. Τον Σύλλογο Εφέδρων Αξιωματικών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Κώστα Δημόπουλο, καθηγητή Μ.Ε. για το δημοσίευμα στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, στο οποίο με ανάγλυφο, γλαφυρό και συγκινητικό τρόπο αναφέρθηκε στη ζωή, στην προσφορά και στο έργο του. Τον καθηγητή Δημήτρη Πιερουτσακο, ο οποίος με παρηγορητικό και συγκινητικό λόγο μνημόνευσε και αναφέρθηκε στην όλη πορεία της ζωής του εκλιπόντος. Σκιαγράφησε με τον καλύτερο τρόπο τα ψυχικά και ηγετικά χαρίσματα, την ζωντάνια του, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια, την προσφορά και τις πρωτοπόρες ιδέες και αντιλήψεις.

Ευχαριστούμε τον τ. Διευθυντή Επαγγελματικού Λυκείου Βόνιτσας Επαμεινώνδα Νικάκη, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Τέλος ευχαριστούμε όλη την κοινωνία του Μεσολογγίου, η οποία στάθηκε δίπλα μας στο βαρύ αυτό πένθος με πραγματική λύπη και στενοχώρια, έχοντας ένα καλό λόγο να πει για τον εκλιπόντα.

Η οικογένεια

Δ. Μαντζουράτου
aixmi-news
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ