2023-07-08 14:20:03
Φωτογραφία για Σάββας Πούμπουρας: Ο λόγος που έκανε unfollow την Ελένη Μενεγάκη ...
Την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της αποχαιρέτησε την Παρασκευή (7/7) ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στο πλευρό της.

Ο ίδιος, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, μίλησε στην κάμερα του «Γεια Σου» και απάντησε για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και όσα ακούστηκαν το περασμένο διάστημα, αλλά και τον λόγο που την έκανε unfollow στο Instagram.

«Στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω. Μια χαρά πέρασα φέτος, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητές μου, μπορώ να ξεπερνάω εμπόδια και προστριβές γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Πάντα κρατάω το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Και από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι και από το καλό επίσης», πρόσθεσε, ενώ αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της, ξεκαθάρισε:

«Ίσως σε ένα εντελώς διαφορετικό concept ναι. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό, δεν είχα ξανακάνει τέτοιου είδους εκπομπή. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη».


Για το unfollow που την έκανε στο Instagram, τόνισε: «Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως και η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά».

Για τον διάλογο που είχαν στον «αέρα» της εκπομπής, σχολίασε: «Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω: τρεις μέρες μ’ έχεις πάει σερί με τα φορέματα. Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ