2023-07-08 18:17:45
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και προσέρχονται αθρόα να πορευτούν μαζί μας ως υποψήφιοι, στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα. Αποτελεί τιμή γι' αυτούς να αντιστέκονται στις δόλιες τακτικές εξαγοράς συνειδήσεων, μέσω εκβιασμών και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 



 

Συμπόρευση ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ ΜΠΑΣΤΑΝΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.....

 

Ευχαριστώ τη ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΜΠΑΣΤΑΝΗ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Λευκοθέα είναι ένα νέο κορίτσι, που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, με ανησυχίες για την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος μας και πορεύεται μαζί μας για να βοηθήσει στον κοινό μας αγώνα.   

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, εκτιμώντας την ανιδιοτελή προσφορά του, τις ικανότητές του και την μεγάλη του εμπειρία και αποτελεσματικότητα και είμαι σίγουρη πως είναι ο μόνος που μπορεί από τη θέση του Δημάρχου να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Η ανεργία που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι μεγάλη. Νέοι άνθρωποι αναγκάζονται να φεύγουν για άλλες περιοχές, σε αναζήτηση εργασίας.

Όσοι ασχολήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με τα δημοτικά πράγματα δυστυχώς δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις. 

Ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει το κύρος, τις ικανότητες και την δυνατότητα να φέρει αποτελέσματα, με αξιοπρέπεια, συνεργασία και τη συμμετοχή όλων μας.

 

ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΜΠΑΣΤΑΝΗ

Ιδιωτικός υπάλληλος

 



Συμπόρευση ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΠΠΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΠΠΑ, από τη Γουριά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Αποτελεί τιμή για μας να αγωνίζονται μαζί μας άνθρωποι που μοχθούν μέρα-νύχτα για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων, όπως ο αγαπητός Μελέτης, για να μπορούμε όλοι εμείς να τα γευόμαστε στο πιάτο μας.

Θα κάνουμε τα πάντα να ζουν όλοι τους αξιοπρεπώς.

                                              

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ζω στη Γουριά.

Τα χωριά μας έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους από αυτούς που διοίκησαν διαχρονικά το Δήμο μας.

Θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν στον τόπο μας και οι νέοι μας αναζητούν δουλειές σε άλλα μέρη.

Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη από τη βρωμιά των παρατημένων σκουπιδιών.

Γνώρισα το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, συζήτησα μαζί του και κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος στον οποίον μπορεί να στηριχτεί ο τόπος μας και γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του.

Οι γνώσεις του, η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά του με έπεισαν πως μαζί, με συνεργασία και αξιοπρέπεια, θα κάνουμε τα καλύτερα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Επαγγελματίας αγρότης

 

 

Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑ - ΠΡΕΝΤΖΑ,

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

 

Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο, ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, χειριστή μηχανημάτων, από το Αιτωλικό και την αγαπητή φίλη, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΑ - ΠΡΕΝΤΖΑ, ιδιωτική υπάλληλο, από το Μεσολόγγι, και τους καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Αποτελεί τιμή για μας να πορεύονται μαζί μας άνθρωποι έμπειροι, με ανησυχίες και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Όλοι μαζί με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα εργαστούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για το καλό των συνδημοτών μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ