2023-07-09 14:52:55
Φωτογραφία για Στο ποσό ρεκόρ των 30.542.778,36 € οι διαγωνιστικές διαδικασίες της διοίκησης Τριανταφυλλάκη ως σήμερα. Σε λίγο κάτω από 4 χρόνια, έχει ξεπεράσει πάνω από 350% τα προηγούμενα 9 χρόνια αθροιστικά, των διαγωνισμών των δύο προηγούμενων δημοτικών αρχών.
Με την βοήθεια του Excel καταγράψαμε το ύψος του ποσού που αφορά διαγωνιστικές διαδικασίες (μειοδοτικές δημοπρασίες) ως σήμερα (Ιούλιος 2023), της δημοτικής αρχής του γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.. Από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, ένα μέρος των έργων και των προμηθειών έχει εκτελεστεί, όμως το μεγαλύτερο μέρος όχι ακόμα και αναμένεται να εκτελεστεί την επόμενη 5ετία.

Αφορά διαγωνισμούς που:

Ανακοινώθηκαν στο site του Δήμου ή αν είναι διεθνής διαγωνισμός στο site της Ε.Ε.

Βρίσκονται στα τεύχη δημοπράτησης.

Το αρχείο excel αποτελείται από 5 στήλες:

1: Α/Α

2: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

3: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

4: URL

5: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με βάση λοιπόν τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, έχουμε να κάνουμε με 27 διαγωνιστικές διαδικασίες, συνολικού προϋπολογισμού τριάντα εκατομμυρίων πεντακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων, εφτακοσίων εβδομήντα οκτώ ευρώ και τριάντα έξι λεπτών (30.542.778,36 €).


Τα αριθμητικά στοιχεία, μέσα από τα επίσημα έγγραφα που δεν αμφισβητούνται και δεν είναι αυθαίρετα λόγια στον αέρα, δείχνουν:

1. Ότι οι διαγωνισμοί στην χρονική περίοδο της διοίκησης Τριανταφυλλάκη, υπερτερούν κατά πολύ των απ' ευθείας αναθέσεων στον Δήμο Ξηρομέρου (περίπου 8 φορές πάνω) και

2. Ότι σε λιγότερο από 4 χρόνια, η διοίκηση Τριανταφυλλάκη, έχει ξεπεράσει πάνω από 350% τα προηγούμενα 9 χρόνια αθροιστικά, των διαγωνισμών των προηγούμενων δύο δημοτικών αρχών.

Επίσης στα πλαίσια της συνέχειας που οφείλουν να έχουν όλες οι δημοτικές αρχές, η διοίκηση Τριανταφυλλάκη με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, ότι εντάξεις και χρηματοδοτήσεις παρέλαβε, ενδιαφέρθηκε, ασχολήθηκε αλλά κυρίως δούλεψε ακατάπαυστα για να τις κάνει δημοπρασία και να μην χαθούν, γιατί πολλές εκκρεμούσαν για πολύ καιρό και παραδόθηκαν με την επισφάλεια της απένταξης. Κατάφερε να τις δημοπρατήσει, να τις συμβασιοποιήσει και να τις εκτελέσει ΟΛΕΣ.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την αποτυχημένη διοίκηση της 5ετίας του κυρίου Γαλούνη & Συνεργατών, που είναι η μόνη δημοτική αρχή Ξηρομέρου που έχει καταγράψει στο βιογραφικό της απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτήσεων που είχαν εξασφαλίσει προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον Δήμο Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα μιλάμε για 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.605.143,49 € (δείτε εδώ), χρηματοδοτήσεις και έργα που ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, με αποκλειστική ευθύνη του κυρίου Γαλούνη & Συνεργατών.

Τα 7 έργα που χάθηκαν είναι:

1. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ" με κωδικό MIS 328489 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη".

2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (Δ.Δ. ΜΠΑΜΠΙΝΗ).

3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (Δ.Δ. ΦΥΤΕΙΩΝ).

4. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

5. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ( Δ.Δ. ΜΠΑΜΠΙΝΗ).

6. Βελτίωση - εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.

7. Βελτίωση - εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Φυτειών Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.

Σε αυτό το κομμάτι η παρούσα δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, έχει επιτυχία απόλυτη στο 100%, χωρίς να χάσει ούτε ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις που παρέλαβε.

Δείτε εδώ το αρχείο excel της τεκμηρίωσης όσων αναφέρουμε και τι αφορούν οι διαγωνισμοί.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ