2023-07-09 20:09:51
Φωτογραφία για Νέο θρίλερ με τη. Σκορδά και τιν ΣΚΑΪ... - Ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης...



Άσχημες θεωρούνται πλέον οι σχέσεις ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ με την δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας να είναι έντονη από τα τελευταία γεγονότα.

Αρχικά το απότομο τέλος της εκπομπής της για το καλοκαίρι άφησε πολύ άσχημη γεύση στη Φαίη Σκορδά. Το «Πρωινό μας» ήταν να ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου όμως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τελειώσει η σεζόν στις 7 Ιουλίου κάτι που η παρουσιάστρια έμαθε αιφνίδια και για το οποίο άφησε αιχμές στο τέλος της εκπομπής της.

Ακόμη, οι συνεχείς αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού έφεραν τη δυσαρέσκεια της Σκορδά την ώρα που η ίδια έμαθε για την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της από τα site..

Επιπλέον το κανάλι κάνει επαφές για τη στελέχωση της εκπομπής της χωρίς να έχει πάντα τη γνώση η ίδια για αυτό και να έχει δώσει τη συναίνεσή της.

Όλες αυτές οι κινήσεις του ΣΚΑΪ έχουν φέρει έντονη δυσαρέσκεια στη Σκορδά με το κλίμα να είναι τεταμένο. Οι πληροφορίες μάλιστα της RealNews δίνουν τη Φαίη Σκορδά να σκέφτεται και τη ρήξη καθώς για να αλλάξει ώρα η εκπομπή της η ίδια πρέπει να υπογράψει την τροποποίηση στο συμβόλαιό της.

Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για την αλλαγή από τη νέα χρονιά αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα τίποτα δεν είναι σίγουρο…



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ