2023-07-11 08:40:04
Φωτογραφία για Πάει για ΣΚ για τη ν ώρα η Μαγγίρα... - Ξεκίνησαν οι επαφές με δημοσιογράφους για την στελέχωση



Ολοταχώς προς το κανάλι του Αμαρουσίου οδεύει η παρουσιάστρια, για πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Πρόταση στην Ελένη Τσολάκη να μετακινηθεί στις καθημερινές και στη Σοφία Αλιμπέρτη να επιστρέψει στο πρωινό του Weekend. Ανατροπή στην εκπνοή της σεζόν προέκυψε με το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία έκλεισε πίσω της την πόρτα του Open και οδεύει ολοταχώς προς τον ΑΝΤ1, προκαλώντας σούπερ ντόμινο εξελίξεων στην πρωινή ζώνη.

Η τελική απόφαση της παρουσιάστριας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήδη από την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν σαφείς ενδείξεις για «no deal» με το Open και ορθάνοιχτο δρόμο προς τον ΑΝΤ1. 



Το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποιεί την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με στόχο να της δώσει θέση για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο αμέσως μετά τη Φαίη Μαυραγάνη. Παρά τις έντονες φήμες για αξιοποίηση της Μπ. Μαγγίρα και στο «Your face sounds familiar» που έρχεται στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο ΑΝΤ1 δηλώνει ότι δεν έχει τεθεί ακόμα τέτοιο θέμα και οι συζητήσεις αφορούν, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, μόνο το πρωινό του Σαββατοκύριακου

. Ηδη τις τελευταίες ημέρες γίνονται επαφές με δημοσιογράφους για τη στελέχωση της νέας εκπομπής πίσω από τις κάμερες, ενώ, αφού κλείσει η Μπ. Μαγγίρα, ενδέχεται να ακολουθήσουν επαφές με πρόσωπα από το πάνελ της στο Open.



Η προαναγγελθείσα ρήξη της Μπ. Μαγγίρα με το Open ήρθε το βράδυ της Τρίτης, όταν η ίδια τηλεφώνησε σε υψηλόβαθμο στέλεχος της Barking Well (που έχει αναλάβει την ψυχαγωγία στο Open) και ανακοίνωσε την απόφασή της να μην προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου της. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και μήνες αναμονής, όσο διαρκούσαν οι εσωτερικές διεργασίες και η αλλαγή φρουράς στο Open, η Μπ. Μαγγίρα φέρεται να κουράστηκε από το ατέρμονο «παζάρι» των διαπραγματεύσεων για όσα θεωρούσε ως κεκτημένα.



Οι παρεμβάσεις στο περιεχόμενο της εκπομπής, οι αλλαγές στην ομάδα που την πλαισιώνει, αλλά και οι οικονομικοί όροι που της προτάθηκαν την οδήγησαν τελικά στην έξοδο. Η επόμενη ημέρα στο Open «θέλει» την Ελένη Τσολάκη να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα για να καλύψει το κενό που προκύπτει. Παρότι είναι η επικρατέστερη, ακόμα δεν έχει «κλειδώσει», καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.



Αν υλοποιηθεί η μετακίνηση της Ελ. Τσολάκη στο καθημερινό πρόγραμμα, για το πρωινό του Σαββατοκύριακου εξετάζεται η «πρώτη διδάξασα» της συγκεκριμένης ζώνης, η Σοφία Αλιμπέρτη. Δεδομένου ότι μένει στην Πάρο, δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί μια πρόταση τέτοιων απαιτήσεων. Αν η Σ. Αλιμπέρτη δεχθεί την πρόκληση να επιστρέψει στη ζώνη που «έχτισε» στον Alpha και στη συνέχεια  στον ΑΝΤ1 με το «Καλομελέτα κι έρχεται», θα βρει απέναντί της την Μπ. Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 και τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, σε εκπομπή επίσης της Barking Well.



Πηγή:Real news 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ