2023-07-12 23:25:46
Φωτογραφία για Τηλεοπτικό come back Χατζηγιάννη με Fame Story

 Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου η παραίτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη θέση του υφυπουργού πολιτισμού της Κύπρου, την οποία είχε αναλάβει μετά τις προεδρικές εκλογές στη Μεγαλόνησο και την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Για τους καλά γνωρίζοντες, βέβαια, τα της Κυπριακής πολιτικής σκηνής από την αρχή της θητείας του Μιχάλη Χατζηγιάννη κάποιες κινήσεις του τραγουδοποιού, όπως ατυχείς επικοινωνιακοί χειρισμοί, αλλά και συγκεκριμένες επιλογές συνεργατών είχαν δημιουργήσει παραφωνίες στη σχέση του με το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Ο τραγουδιστής πλέον επιστρέφει δριμύτερος στις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και ίσως, πραγματοποιήσει και τηλεοπτικό come back.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ψηλά στη λίστα των προσώπων για μια θέση στην κριτική επιτροπή του Fame Story.

Άλλωστε, μια τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Αντώνη Ρέμο προφανώς και θα κινούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Εξάλλου ο Χατζηγιάννης υπογράφει μελωδικά το καινούργιο τραγούδι του Ρέμου, «Να ξαναμετρήσω».

Εάν οι συζητήσεις προχωρήσουν και έχουν θετικό αποτέλεσμα θα είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα βρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show. Η πρώτη ήταν το 2019 στο «The Final 4» του ΑΝΤ1 που παρουσίασε η πρώην σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Στην ίδια κριτική επιτροπή συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τον επόμενο χειμώνα επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και το όνομα της οποίας, επίσης, ακούγεται για το «Fame Story». Το μόνο βέβαιο - όπως το ανακοίνωσε και ο ίδιος άλλωστε στην πρεμιέρα του «Καλοκαίρι #yes» -  είναι ότι στη θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης. 

Πηγή: reader.gr 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ