2023-07-13 13:40:02
Φωτογραφία για MEGA: Έτσι διαμορφώνονται οι ώρες των 3 ψυχαγωγικών εκπομπών από Σεπτέμβρη...

Με βάση τον νέο του σχεδιασμό, το MEGA ετοιμάζεται για αλλαγές τόσο στα πρόσωπα των πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών του όσο και στις ώρες που θα καταλαμβάνει κάθε παραγωγή. Το « ΜΕGΑ Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη θα ξεκινά 7.45 και θα τελειώνει στις 10.00. Ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα παραμείνουν παρά τω πλευρώ της παρουσιάστριας και την επόμενη σεζόν, ενώ δίπλα τους θα κάθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο Κώστας Τσουρός δεν θα βρίσκεται στην παρέα καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει δική του εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού τα Σαββατοκύριακα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη, θα παίρνει το «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα μέχρι τις 12.30 που θα ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων. Η εκπομπή θα συνεχίζει με τους ίδιους συνεργάτες, τους Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργο Κρικοριάν και Βίκυ Παγιατάκη.

Στη συνέχεια θα ξεκινάει η «Ελένη» που θα ολοκληρώνεται στις 14.45, με συνολική διάρκεια μία ώρα και 45 λεπτά, αντί για δύο ώρες και 20 λεπτά που είχε φέτος. Στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη θα παραμείνουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Από την ομάδα αποχωρεί ο Σάββας Πούμπουρας, το συμβόλαιο του οποίου έληξε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην εκπομπή εντάσσεται ο δημοσιογράφος Θανάσης Φουσκίδης, ο οποίος δεν θα μετέχει στο πάνελ, αλλά θα εμφανίζεται τακτικά σε παράθυρο για να προβάλλει θέματα από την εγχώρια ειδησεογραφία, ενώ αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο. Στο μεγάλο κανάλι παραμένει και η Σίσσυ Χρηστίδου που παρουσιάζει την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τα Σαββατοκύριακα. Από τους συνεργάτες της αποχωρεί η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία από τη νέα σεζόν θα ενσωματωθεί στην ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ 1 και του Γιώργου Λιάγκα.

Πηγή: mediatime.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ