2023-07-14 22:00:04
Φωτογραφία για Στην Ελεονώρα κλειδώνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης...

Ο κύβος ερρίφθη, οριστικά αυτή την φορά, για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει απαντήσει από το περασμένο Σαββατοκύριακο θετικά στο MEGA και την Ελεονώρα Μελέτη, τελικά πήρε την απόφαση του το τελευταίο 24-ώρο, σε συνέχεια διαπραγματεύσεων που ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης. Που θα τον δούμε;

Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, παρά το έντονο φλερτ με τον ΣΚΑΙ την τελευταία εβδομάδα, και την προσπάθεια των ανθρώπων του καναλιού να τον εντάξουν στη νέα φιλόδοξη εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έμεινε στην αρχική του απόφαση, να συμμετέχει στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ένα, αν μη τι άλλο τολμηρό εγχείρημα, δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού, αλλά με προοπτική βέβαια.

Έτσι, το πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη διαμορφώνεται με Στέφανο Κωνσταντινίδη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάση Πάτρα, Νανά Παλαιτσάκη και Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στην αντίπερα όχθη, στον ΣΚΑΙ, δουλεύουν εντατικά, μαζί με την Φαίη Σκορδά, για την στελέχωση της νέας αυτής εκπομπής. 

youfly.com - αλέξανδρος κατσαρίδης 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ