2023-07-15 16:29:48
Φωτογραφία για Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η βοήθεια που παρείχε «Το Σόι σου» σε πτέρυγα νοσοκομείου





Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» όσο και στην επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.



«Από τα πρώτα επεισόδια, είχα πάρει τηλέφωνο και τους είπα “συγχαρητήρια”. Ήταν τόσο καλό, τόσο κινηματογραφικός ο τρόπος. Και τι ταλέντα! Τα καινούργια παιδιά είναι τόσο ενεργοποιημένοι ηθοποιοί. Είναι ενεργοποιημένοι συναισθηματικά, εξαιρετικές ερμηνείες!

Δεν κάνει να πω πολλά, δεν κάνει να το χαλάσουμε στον κόσμο. Θα κάνω την Δάφνη Καμβύση και είναι πολιτικός. Δεν είμαι στη Βουλή και δεν έχω εκλεγεί ακόμη. Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου.



«Μου φαινόταν δύσκολο να γίνω δημοσιογράφος. Τα ωράρια τότε ήταν τρελά. Ο πατέρας μου έφευγε βράδυ και τυπωνόντουσαν οι εφημερίδες τα μεσάνυχτα. Ερχόταν ο μπαμπάς το πρωί και έφευγε η μητέρα μου το πρωί για δουλειά.



Όταν είσαι ηθοποιός εκφράζεις το συναίσθημά σου, είναι καλλιτεχνικό. Από όσα είχα βιώσει από τον πατέρα του, είχε πολύ άγχος η δημοσιογραφία».



«Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός. Στην αρχή θεωρούσαν ότι ήταν πλάκα, αλλά η επιθυμία ολοένα και φούντωνε! Ήταν πάνω από εμένα. Στις πανελλαδικές διάβαζα Σαίξπηρ αντί για τα μαθήματα.



Και οι δύο οι γονείς μου μού είπαν να κάνω αυτό που θέλω αλλά και κάτι άλλο. Δεν βρήκα κάτι που να με ενδιαφέρει και είπα θα το κάνω και ας καώ».



Για τη σειρά, «Το σόι σου», και τον ρόλο της, είπε: «Συνήθως στις συντροφικές σχέσεις πάντα έχεις ένα υποκοριστικό. Αλλά δεν νομίζω να άντεχα έναν άντρα μαμάκια, θα ήταν λίγο δύσκολο. Νομίζω στην “Αντωνία” άρεσε πάρα πολύ αυτό, γιατί είχε και έντονο το μητρικό στοιχείο και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, είχε θέμα με την πεθερά της, την Αλεξάνδρα.



Ακόμα μου μιλάνε και για τη σειρά και για το ρόλο μου. Με ρωτάνε αν θα υπάρξει έκτος κύκλος. Στην περίοδο του κορονοϊού, πολλοί μου έλεγαν ότι “μας στήριξε ψυχολογικά”.



Το πιο συγκινητικό ήταν πριν από λίγο καιρό που συνάντησα μια νοσηλεύτρια, μου είπε ότι είναι σε μια πτέρυγα με ανθρώπους που έχουν κάποιο διατροφικό ζήτημα, και μου είπε “σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί χωρίς το Σόι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έτρωγαν, το βλέπουν κάθε μεσημέρι”. Ήταν πολύ συγκινητικό».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ