2023-07-18 11:27:44
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ TOΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7/23 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου μας με θέμα «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ». Μέσα από την σημερινή εκδήλωση αποχαιρετήσαμε ένα πολύ αγαπητό μέλος της χορωδίας μας την κυρά Λένη ή Ελένη Σκιαδαρέση που δεν είναι πια κοντά μας. Της άρεσαν πολύ τα μαθήματα της χορωδίας μας, τα χαιρόταν από την καρδιά της και τα τραγουδούσε γλυκά και μελωδικά. Θα την θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη. Καλό της ταξίδι!

Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν προκειμένου να βγει άρτιο το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα τους δασκάλους μας Σοφία Καπλάνη και Άρη- Δημήτρη Μαστροσπύρο, την ορχήστρα μας που αποτελούνταν από τους Χατζηγεωργιάδου Κων/να (φλάουτο), Κούστα Σπύρο (μπουζούκι), Αγγελόπουλο Γεώργιο (λάουτο / κιθάρα), Κούστα Θεόδωρο (κλαρίνο), την κα Θεοδώρα Παπανικολάου για την επιμέλεια των κειμένων και τις μαθήτριες Μάντζου Ζωή και Σούρλα Εύη για την ανάγνωση των κειμένων.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κώστας Μπαμπούρης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχ/σης Λευτέρης Μάντζαρης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Απόστολος Ντίνος, η Πρόεδρος της κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη και πλήθος κόσμου που πάντα στηρίζει και χειροκροτεί την προσπάθειά μας.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κώστα Μπαμπούρη και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία καθώς και την Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση της αίθουσας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ