2023-07-18 14:40:04
Φωτογραφία για NOVA: Μετα το MEGA και ΑΝΤ1 θέλουν να αποκλείσουν και ιστοσελίδες;
Υπέρ της σκληρής σύγκρουσης με Mega και ΑΝΤ1 τάσσονται οι Σέρβοι μέτοχοι της United Media, να πέσουν οι τόνοι επιχειρεί το ελληνικό μάνατζμεντ. Ο πόλεμος στην τηλεόραση ανάμεσα σε Mega- ΑΝΤ1 και Nova έχει ξεκινήσει επίσημα από την περασμένη Πέμπτη και τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής.

Η σερβική πλευρά σύμφωνα με το typologies θέλει να ανεβάσει τους τόνους και να λύσει την υπόθεση με τη  αναμετάδοση των Mega και ΑΝΤ1 στα δικαστήρια, αφού πρώτα κατέβηκε το σήμα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, θα επιδιώξει την καταγραφή των ιστοσελίδων που δεν έχουν δημοσιεύσει τις δύο ανακοινώσεις της United Media και η σκέψη που υπάρχει στο τραπέζι είναι ο αποκλεισμός τους από την προβολή και την ενημέρωση.  Το μάνατζμεντ της Ελλάδας επιχείρησε όλο το Σαββατοκύριακο να λειάνει τις θέσεις της εταιρείας, ώστε να υπάρχει μία επιθετική αντιμετώπιση του Mega και του ΑΝΤ1.

Πλην όμως αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της επιστολής μηνύματος προς τους συνδρομητές της Nova και προς εκείνους της πρώην WIND σχετικά με την αντιπαράθεση με τη διακοπή μετάδοσης του Mega
. Υπάρχει το ερώτημα αν η βάση δεδομένων των συνδρομητών του καναλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία τέτοια ενημέρωση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το Mega αναμένεται να λάβει πρωτοβουλία και επί αυτού του ζητήματος.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν και μεταδώσαμε τις ανακοινώσεις της United Media,ωστόσο αν συμβεί ένας τέτοιος αποκλεισμός ιστοσελίδων θα είναι καταστροφικό για την ίδια την εταιρεία. Οι λόγοι γνωστοί..., ας μην το αναπτύξω. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ