2023-07-19 18:20:03
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεβέντη για την νέα σεζόν 2023-2024

Η παρουσίαση της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2023-2024 του ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 19/7. Ο Γιώργος Λεβέντης και ο Διευθυντής Προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης ήταν φυσικά εκεί προκειμένου να αναλύσουν όλα όσα θα δούμε στο κανάλι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ο πρώτος, πήρε αρχικά τον λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών, ανέφερε με πολύ συνοπτικά λόγια τι ακριβώς θα φέρει η νέα τηλεοπτική χρονιά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λεβέντης είπε:

«Τηλεόραση και πίεση είναι συνώνυμα. Έχετε δει φέτος αλλά θα δείτε και του χρόνου πρωτότυπες ιδέες και εξαιρετικές παραγωγές. Έρχονται και εκλογές και ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα δίπλα με όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά την ενημέρωση προς τον τηλεθεατή. Και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας γιατί έχει κάνει τρομερή δουλειά παρόλο που έχει δεχτεί τόσο πολύ πίεση».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεβέντη για την νέα σεζόν του ΑΝΤ1

Αμέσως μετά, έδωσε τον λόγο στον Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος αναλυτικά περιέγραψε όλα όσα θα δούμε στον τομέα της ενημέρωσης, του infotainment, της ψυχαγωγίας αλλά και της μυθοπλασίας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ