2023-07-20 13:20:04
Φωτογραφία για Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Και ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»



Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα και των σχολίων που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του για την Κατερίνα Πεφτίτση. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και η αναφορά στο επίμαχο περιστατικό.

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σε υψηλούς τόνους.

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», επισήμανε στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κορίτσια, μία συμβουλή από εμένα για όσες μας ακούτε. Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα!Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι, με αγάπη σας το λέω και μην ακούτε κανέναν», τόνισε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του ΟΡΕΝ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ