2023-07-20 19:50:40
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση



 Συμπόρευση ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑ, από τον Άγ. Γεώργιο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Ο αγαπητός μας Θανάσης, ένας έμπειρος τεχνίτης σιδηροκατασκευών και έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, διαπίστωσε κι ο ίδιος πως χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, που να πάει τον Δήμο μας μπροστά.

Είναι τιμή για μας που αποφάσισε να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια ανάτασης του Δήμου μας και την βελτίωση του οικονομικού μας επιπέδου.

                                             

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα κι εγώ με προθυμία, όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μου, στο κάλεσμα του κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, και θα είμαι υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Έχω πληροφορηθεί πολλά πράγματα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον πολύ γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο Καθηγητή και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και ξέρω πως είναι ένας δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.

Είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που έχει, θα συμβάλει στο να δούμε καλύτερες μέρες, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

Τεχνίτης σιδηροκατασκευών



 

Συμπόρευση ΕΥΘΑΛΙΑΣ ΠΙΕΡΡΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΙΕΡΡΟΥ, από τη Μάστρο, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Ευθαλία είναι ένας δραστήριος άνθρωπος, με γνώσεις στην Οικονομία και τη Λογιστική Διαχείριση, που εργάζεται για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία και γνωρίζει πως μόνο μια νέα και αποφασισμένη Δημοτική Αρχή μπορεί αν δώσει λύση στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.

Αποτελεί τιμή για μας η συμμετοχή της στον συνδυασμό μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Δουλεύω για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ως Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Μεσολογγίου, και γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι άνθρωποι για εξεύρεση αξιοπρεπούς εργασίας.

Σαν άνθρωπος, που ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στην πρόσκληση του πολύ γνωστού σε όλους μας Καθηγητού Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

Η μέχρι τώρα προσφορά του, οι ικανότητές του, η εμπειρία, οι γνώσεις και η αποφασιστικότητά του εγγυώνται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ανάπτυξης και να φέρει αποτελέσματα γρήγορα. Με την εμπειρία και τις γνώσεις μου θα συνεισφέρω για το καλύτερο δυνατό στο Δήμο μας, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

 

ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΙΕΡΡΟΥ

Πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας

ΤΕΙ Μεσολογγίου

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ