2023-07-21 09:36:23
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου_21.07.2023



Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΙΜΜΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ την ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΜΜΗ, από τον Άγ. Ηλία, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Η αγαπητή μας Γεωργία είναι μια δυναμική νέα γυναίκα, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, που εργάζεται ως σεφ σε μεγάλες μονάδες των Αθηνών.

Είναι τιμή για μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας και είμαστε σίγουροι πως με τις γνώσεις της θα συμβάλει καθοριστικά στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου μας. 



ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου



Κατάγομαι από τον Άγ. Ηλία, όπου μεγάλωσα και όπου ζει η οικογένειά μου. 

Λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το χωριό μου και να αναζητήσω δουλειά στην Αθήνα, όπου εργάζομαι ως σεφ στο χώρο της εστίασης και όπου απέκτησα μεγάλη εμπειρία.

Επισκέπτομαι συχνά τον αγαπημένο μου τόπο και θλίβομαι που κάθε φορά τον βλέπω σε χειρότερη μοίρα.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση, αποδέχτηκα με ευχαρίστηση την τιμητική πρόταση του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους». 

Γνωρίζω τον άνθρωπο και επιστήμονα, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τον Γεωπόνο Καθηγητή και αξιόλογο Δικηγόρο, με την μεγάλη του προσφορά, τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του και είμαι σίγουρη ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.

Στον αγώνα αυτό θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΜΜΗ

Ιδιωτικός Υπάλληλος - Σεφ





Συμπόρευση ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ΜΠΑΜΠΗ) ΚΑΚΚΟΥ 

 με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ τον ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΚΚΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Μπάμπης είναι γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, συνεχιστής με τα αδέρφια του της ονομαστής οικογενειακής επιχείρησης ελαστικών, που ίδρυσε ο σεβαστός πατέρας τους, Αχιλλέας Κάκκος, στο Μεσολόγγι.

Παραλλήλως ο Μπάμπης έχει και κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα με μεγάλη προσφορά και είναι τιμή για μας που έμπειροι και δραστήριοι επαγγελματίες πορεύονται μαζί μας στον αγώνα για να φέρουμε την ανάπτυξη στο Δήμο μας.  



ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου



Η αποστολή του Εμπορικού κόσμου είναι να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα, που δίνουν ζωή, δημιουργούν θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία και εισφέρουν χρήμα στα ταμεία του κράτους και του Δήμου. 

Όμως ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής άνθρωπο με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη. 

Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά και την αποτελεσματικότητα. 

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και  αξιοπρέπεια, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.



ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΚΚΟΣ

Επιχειρηματίας


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ