2023-07-21 14:14:32
Φωτογραφία για Την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αμφιλοχίας ανακοίνωσε ο Κώστας Γαλάνης με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους», με επικεφαλής τον Σάκη Τορουνίδη.
Μεταξύ άλλων ο κ. Γαλάνης στην δήλωσή του τονίζει ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο να συμμετέχει στην Αυτοδιοίκηση και ότι επιθυμεί να συμβάλει στην δημιουργία ενός Δήμου Αμφιλοχίας σύγχρονου και δημιουργικού που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του.. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γαλάνη:

«Μετά από 30 χρόνια στην ελεύθερη αγορά, στο επιχείρειν, στο χώρο της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για εμένα να ανταποδώσω στους συνδημότες μου κάτι παραπάνω από αυτά που απλόχερα μου έδωσαν.

Τις δεξιότητες μου και την διοικητική μου εμπειρία.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη θα είμαι ενεργός στον μέγιστο θεσμό της Τοπικής Δημοκρατίας, την Αυτοδιοίκηση. Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμφιλοχίας με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους» και επικεφαλής τον Σάκη Τορουνίδη.

Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να συνεργαστώ ακόμη και με ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις, αλλά με ένα κοινό στόχο. Έναν Δήμο Αμφιλοχίας σύγχρονο, δημιουργικό, που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του. Έναν δήμο που θα στηρίζει επιτέλους τα παιδιά του.


Με διάλογο, διαβούλευση, διαφάνεια και λογοδοσία!

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί»!

Κώστας Γαλάνης

Καθηγητής / Δημοσιογράφος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμφιλοχίας

με την παράταξη «Δήμος για όλους»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ