2023-07-23 08:54:05
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ



Ανακοίνωση του συνδυασμού "Ανάπτυξη για όλους" του Θ. Λύρου για την υποψηφιότητα Καζάκου



Αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Καζάκου με τον συνδυασμό μας, σας γνωρίζουμε τα εξής:...

Ο συνδυασμός μας, «Ανάπτυξη για όλους», διεξάγει με σεβασμό και αξιοπρέπεια τον τίμιο προεκλογικό του αγώνα. Με αυτές τις αξίες ξεκινήσαμε και με αυτές θα πορευτούμε έως το τέλος της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά τις Εκλογές, ως Δημοτική Αρχή.

Βασικός μας άξονας είναι ο σεβασμός και η τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα.

Για την ανακοίνωση ενός εκάστου των υποψηφίων Συμβούλων ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία, με υπογραφή δήλωσης υποψηφιότητας από τον ίδιο τον υποψήφιο, που αποτελεί ρητή εντολή αποδοχής της υποψηφιότητας.

Η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε στο ακέραιο και στην περίπτωση του υποψηφίου Συμβούλου, Κωνσταντίνου Καζάκου.

Έπειτα από την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας του κ. Καζάκου με τον συνδυασμό μας, «Ανάπτυξη για όλους» η οποία ανακοινώθηκε μέσω των ΜΜΕ το Σάββατο 22.07.2023 το μεσημέρι, με έκπληξη διαβάσαμε το βράδυ της ιδίας ημέρα την ανακοίνωση του συνδυασμού «Δημιουργικής ανατροπής», για την υποψηφιότητας του ιδίου προσώπου από τον νυν Δήμαρχο.



Ο κ. Καζάκος, κατά την ανακοίνωσή του από τον νυν Δήμαρχο, μεταξύ άλλων αναφέρει: «…Αρχικά θεωρώ ανεπίτρεπτη και κατακριτέα την χρήση μιας φωτογραφημένης χειραψίας γνωριμίας ως απόδειξη δήλωσης συμπόρευσης σε ένα δημοτικό συνδυασμό όταν αυτή δεν συνοδεύεται από την δική μου σαφή  και ρητή κατάθεση δήλωσης…». Η εν λόγω δήλωση του κ. Καζάκου είναι ψευδής και απαράδεκτη ενώ δείχνει την ποιότητα και την τακτική τόσο του νυν Δημάρχου, όσο και του κ. Καζάκου.

Αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας αυτές τις συμπεριφορές οι οποίοι και θα κληθούν και να αποφασίσουν.

Ο κ. Καζάκος, με την ρητή "Δήλωση Υποψηφιότητας" την οποία με την θέλησή του ενώπιον μαρτύρων υπέγραψε και την οποία δημοσιοποιούμε, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ όλα όσα προσβλητικά και συκοφαντικά ισχυρήστηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο νυν Δήμαρχος. Η δε "Δήλωση Υποψηφιότητας" είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής, ακόμη και Δικαστικής, εάν και εφόσον απαιτηθεί.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Ανάπτυξη για όλους» με επικεφαλής τον Δικηγόρο Θανάση Λύρο, συνεχίζει καθημερινά και με αποφασιστικότητα τον τίμιο προεκλογικό του αγώνα. Αδιάψευστος μάρτυς, η όλο και μεγαλύτερη αποδοχή από τους συνδημότες μας.

Η αγάπη και η αποδοχή αυτή των συνδημοτών μας αποτελεί την δύναμη να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας ώστε μετά τις Εκλογές να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ