2023-07-24 15:14:39
Φωτογραφία για Η Apple ετοιμάζει… για  το scifi μέλλον με τυλιχτά iPhones

 



Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Apple να κατηγορείται ότι έχει εγκαταλείψει την καινοτομία τόσο στην ανάπτυξη τεχνολογίας όσο και στον τομέα του ντιζάιν όμως ο αμερικανικός κολοσσός κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ μια νέα πατέντα η οποία όπως φαίνεται αφορά στην ανάπτυξη τεχνολογίας που οδηγεί στη δημιουργία ενός κινητού τηλεφώνου με… τυλιχτή οθόνη.





Η Apple σχεδιάζει το εσωτερικό τμήμα του νέου smartphone με πολλά στρώματα για να προστατεύεται από ζημιές καθώς τυλίγεται. Το πρώτο στρώμα θα μπορούσε θα αποτελείται από μια επίστρωση ακολουθούμενο από ένα στρώμα πολυαμίδιου, ένα είδος πλαστικού που χρησιμοποιείται σε οτιδήποτε από εξαρτήματα αεροσκαφών μέχρι αθλητικά είδη και κόλλες.

Και το εξωτερικό στρώμα θα είναι το λεπτότερο και θα είναι κατασκευασμένο από ένα πολυμερές που είναι δημοφιλές σε πλαστικές σακούλες, ρούχα και μαγειρικά σκεύη με επικάλυψη τεφλόν. Η οθόνη θα «λυγίζει» γύρω από έναν άξονα καθώς κυλά σε έναν κύλινδρο για να αποθηκευτεί. Τα πολυμερή που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ανθεκτικά και θα παρέχουν θερμική και ηλεκτρική μόνωση. Δεδομένου ότι η Apple έχει ανακοινώσει την εμφάνιση του νέου της μοντέλου iPhone τον Σεπτέμβρη θεωρείται βέβαιο ότι η τυλιχτή συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της την επόμενη χρονιά αν βέβαια αποφασίσει τελικά η εταιρεία να την βγάλει στην αγορά.

Naftemporiki.gr



Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ