2023-07-25 11:43:04
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Ασποστολάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ελένης Φερεντίνου Πάτση
Υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Φερεντίνου-Πάτση,.... η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος της περιοχής, συγκεκριμένα για το Δ.Ε. Ανακτορίου. Η κ. Φερεντίνου-Πατσή είναι δικηγόρος και έχει τοποθετηθεί με θετικότητα και δέσμευση για την προώθηση κοινών στόχων που αφορούν το μέλλον της περιοχής.

Ο κ. Αποστολάκης επισημαίνει πως με την Ελένη Φερεντίνου-Πάτση μοιράζονται κοινό όραμα και στόχους για το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, ενώ τονίζει πως αυτοί οι στόχοι είναι αξιόλογοι και αφορούν τη βελτίωση της περιοχής για το καλό των κατοίκων και των επερχόμενων γενεών.

Η συνεργασία αυτή φέρνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ελπίδα για την επίτευξη θετικών αλλαγών στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς η κα Φερεντίνου-Πάτση έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να συμβάλει αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων και στην προώθηση της ανάπτυξης.

Ο κ. Αποστολάκης εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στη συνεργάτιδά του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως αυτή η ομαδική προσπάθεια θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα που θα ωφελήσουν την κοινότητα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και τις επόμενες γενιές.

aftodioikisi24.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ