2023-07-25 15:30:03
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς (Spoiler): Η Ασπασία βρίσκει την χαμένη αδερφή της
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Γ’ κύκλο της σειράς του Mega, “Η Γη της Ελιάς”. Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει πάλι κρίση, ωστόσο η ηρωίδα θα βρει την χαμένη της αδερφή.

Τα χτυπήματα της μοίρας δεν έχουν τελειωμό για την Ασπασία και την οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια του τρίτου κύκλου, που αναμένεται να είναι συγκλονιστικός, νέες περιπέτειες και μεγάλες δοκιμασίες περιμένουν την ηρωίδα. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του “MYtv”, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η ιστορία σχετικά µε την πατρότητα της κόρης της, της Ειρήνης.

Πριν από πολλά χρόνια, η Ασπασία απάτησε τον Δημοσθένη µε τον Πέτρο, τον άντρα της Χάιδως, και καρπός αυτού του παράνομου έρωτα είναι η κόρη της. Ωστόσο, τη σοκαριστική αλήθεια γνωρίζουν ελάχιστα άτομα, όπως ο Φίλιππος, που είναι ετεροθαλής αδελφός της κοπέλας, η μητέρα του, η Βασιλική και ο Στάθης.


Όπως είδαμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας ήρθε τυχαία στο φως όταν η Ειρήνη άκουσε τη μητέρα της να λέει στη Χάιδω σε µία τηλεφωνική συνομιλία: «Τώρα που γύρισε ο γιος σου, κοίτα να µην έχουμε καμιά μανούρα. Ανησυχώ... Δεν πρέπει µε τίποτα η μικρή να μάθει ότι είναι αδέλφια».

Η κοπέλα σοκαρίστηκε και ζήτησε εξηγήσεις, ενώ στο δωμάτιο εμφανίστηκε και ο Δημοσθένης. Αμέσως, η Ειρήνη τού είπε όσα άκουσε και ο άντρας ξαφνιάστηκε. Έτσι, στον τρίτο κύκλο, η Ασπασία καλείται να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγο και στην κόρη της. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε, η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί σιγά-σιγά και οι ήρωες θα αργήσουν να οδηγηθούν στα ίχνη του Φίλιππου. Όμως, αυτή η αποκάλυψη προκαλεί νέους τριγμούς στον γάμο του Δημοσθένη και της Ασπασίας, που ενώ είχαν ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους χώρισαν, κινδυνεύουν ξανά να βρεθούν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Η νέα κρίση στον γάμο της διαλύει την Ασπασία, καθώς βλέπει τόσο τον άντρα όσο και την κόρη της να απομακρύνονται από κοντά της. Νιώθει πλέον εντελώς μόνη και γεμάτη ενοχές για τις λάθος επιλογές που έκανε στη ζωή της. Τότε, πάνω στην απελπισία της τής γεννιέται ξανά η επιθυμία να βρει τη χαμένη της αδελφή και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να επιτύχει τον στόχο της. Εξάλλου, η γυναίκα είναι σίγουρη ότι η αδελφή της δεν έχει πεθάνει, όπως της είχαν πει οι γονείς της όταν εξαφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα όσο ήταν ακόμα παιδιά. Αρχίζει, λοιπόν, να την αναζητά απεγνωσμένα.

 Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για την ηρωίδα, που αντιμετωπίζει δυσκολίες στον δρόμο της αναζήτησης, αλλά δεν το βάζει κάτω. Σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες µας, ύστερα από πολλές διαδικασίες και απρόοπτα, τελικά η Ασπασία βρίσκει την αδελφή της και τη βάζει αμέσως στη ζωή της.

 Η επανένωση αυτή τη γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς στο πρόσωπό της βρίσκει ένα νέο στήριγμα. Παράλληλα, οι δύο γυναίκες καλούνται να γνωριστούν από την αρχή, να εξιστορήσουν η µία στην άλλη τη ζωή τους και να ανοίξουν τις καρδιές τους.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ