2023-07-26 18:30:06
Φωτογραφία για Κέβιν Σπέισι: Αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων και ξέσπασε σε κλάματα

O γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις. Οι ένορκοι στο δικαστήριο του Λονδίου έκαναν 2 ημέρες για να λάβουν την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν σήμερα.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ο Κέβιν Σπέισι είναι αθώος για τις 9 κατηγορίες που αντιμετώπιζε μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, άσεμνη παρενόχληση αλλά και τη σοβαρότερη κατηγορία από όλες. Εκείνην πως εξανάγκασε άτομο να προβεί σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το Variety, ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση, η οποία βγήκε μετά από περίπου 4,5 εβδομάδες που εκδικαζόταν η υπόθεση στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο. Η νομική ομάδα του τον χάιδευε στην πλάτη για να τον ηρεμήσει.

Ο Αμερικανός βραβευμένος ηθοποιός και πρώην πρωταγωνιστής του House of Cards, της τελευταίας σημαντικής δουλειάς του πριν ξεσπάσουν τα σεξουαλικά σκάνδαλα, άφησε έναν δυνατό αναστεναγμό ανακούφισης, ευχαρίστησε τους ενόρκους και εθεάθη να σκουπίζει το πρόσωπό του με ένα χαρτομάντιλο.

Για την ιστορία, δε, σήμερα 26 Ιουλίου, ο Κέβιν Σπέισι έχει γενέθλια συμπληρώνοντας τα 64 έτη ζωής του.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ