2023-07-26 21:55:51
Φωτογραφία για Σπύρος Ζωγας Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Τριανταφυλλάκης λειτουργεί με την λογική του αποφασίζω και διατάζω ,



πηγη facebook : Spiros Zogas



Προς ενημέρωση 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Τριανταφυλλάκης λειτουργεί με την λογική του αποφασίζω και διατάζω , και το λέω αυτό διότι εκτελεί εργασίες στην Παλαιομανινα με υπαλληλικό προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου για μικροπολιτική ( πελατειακές σχέσεις - ρουσφέτια )......

χωρίς να ενημερώνεται καν ο Πρόεδρος και το τοπικό Συμβούλιο ,το πότε έρχονται και που εκτελούν εργασίες ,παρακάμπτοντας τους απαξιωτικά .

Το θέμα είναι ότι δεν σταμάτησε μόνο εκεί αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο αναθέτοντας σε υποψήφιους του και όχι μόνο ρόλους προέδρου και σε εξωτερικό του σύμβουλο  ρόλο αντιδημάρχου .

Αλήθεια κ. Τριανταφυλλακη πόσο πιο λιλιπούτειος θα γίνεται ακόμη !!??

ΥΓ: θέλω να σας υπενθυμίσω ότι οι Παλαιομανιωτες είναι άνθρωποι που τους διακατέχει η περηφάνια και η αξιοπρέπεια και εσείς με το να απαξιώνεται και να παρακάμπτεται τους εκλεγμένους  από αυτούς Πρόεδρο και τοπικό Συμβούλιο  τους θίγεται και την περηφάνια και την αξιοπρέπεια , να ξέρετε όμως ότι αυτό δεν το δέχονται  ούτε αυτοί αλλά ούτε εγώ προσωπικά και αυτό θα το διαπιστώσετε λίαν συντομος.

Καληνύχτα σας κ

. Τριανταφυλλακη .

Ζώγας Σπύρος  Πρόεδρος Κοινότητας Παλαιομανινας



ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ