2023-07-27 08:19:24
Φωτογραφία για Google Chrome: ΜΕ νέα εμφάνιση – Αναλυτικά βήματα για ενεργοποίηση
Η Google έκανε διαθέσιμη τη νέα έκδοση 115 του πασίγνωστου προγράμματος περιήγησής της, του Chrome. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση προσθέτει το Reading Mode και στους desktop υπολογιστές, ενώ φέρνει και σημαντικές παρασκηνιακές αλλαγές για την ασφάλεια και της προστασία των δεδομένων των χρηστών, όπως η αυτόματη αναβάθμιση από HTTP σε HTTPS, όποτε είναι εφικτό. Παράλληλα, μια προσθήκη που σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς είναι ο νέος ‘Mica’ σχεδιασμός. 

Πρόκειται για μια σχεδιαστική πινελιά των Windows 11 που επιτρέπει στο πρόγραμμα να ταιριάζει καλύτερα οπτικά μέσα στο ευρύτερο λειτουργικό σύστημα. Περνώντας σε λεπτομέρειες, αντί η μπάρα του Chrome να είναι απλά ημιδιαφανής, με το ‘Mica’ συγχωνεύεται δυναμικά με το θέμα και wallpaper του χρήστη. Έτσι, καθώς ο χρήστης περιηγείται στα Windows και επιλέγει άλλα παράθυρα στην οθόνη του, ο Chrome θα μπορεί να προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας χρώματα από το wallpaper. 


Παράλληλα, ο browser θα αλλάζει σε μια ουδέτερη απόχρωση όταν η εφαρμογή γίνεται ανενεργή, για να βοηθήσει τη συγκέντρωση του χρήστη. Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο ‘Mica’ σχεδιασμό του Google's Chrome: Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα εμφάνιση του Chrome πρέπει να έχετε τα Windows 11 22H2. 

Εφόσον πληροίτε αυτή την προϋπόθεση, τα βήματα είναι τα εξής: Κάντε ενημέρωση τον Chrome στη νέα έκδοση 115. Από την μπάρα πλοήγησης πάτε στην εξής διεύθυνση: Chrome://flags Αναζητήστε τον εξής όρο: Windows 11 Mica Ενεργοποιήστε την επιλογή που θα εμφανιστεί Κάντε επανεκκίνηση τον browser

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ