2023-07-27 18:00:04
Φωτογραφία για Απορρίφθηκε τίτλος για τη Σκορδά λόγω...Λιάγκα

Οι αλλαγές και μάλιστα, σημαντικές από την επόμενη σεζόν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει». Ήδη αναζητείται ο νέος τίτλος καθώς το «Πρωινό μας» δεν υφίσταται πλέον, αφού η νέα ζώνη μετάδοσης της καθημερινής εκπομπής θα είναι 12.00 – 14.00. Μάλιστα για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε τροποποίηση στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας που με τα μέχρι τώρα δεδομένα προέβλεπε παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 9.00 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη ως «αντάλλαγμα» πήρε άτυπα την επιμέλεια της εκπομπής της, αλλά και την τελική επιλογή των συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Συζητήθηκε ο τίτλος «Μεσημέρι με τη Φαίη Σκορδά» αλλά απορρίφθηκε καθώς πριν τρία χρόνια αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής του πρώην συζύγου της Φαίης: «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα». Ακούγεται και ο τίτλος «Το μεσημέρι μας».

Την αρχισυνταξία του νέου μεσημεριανού μαγκαζίνο θα έχει η Αγγελική Γιαννακοπούλου που συνεχίζει στον ΣΚΑΪ μετά το τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και είχε ξανασυνεργαστεί με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό mou» του Mega.

Όσον αφορά στο πάνελ της εκπομπής θα αποτελείται από τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία επανακάμπτει τηλεοπτικά μετά από ένα διάστημα μετακόμισης πίσω από τις κάμερες (ήταν project manager στο «Πρωινό μας»), Άγγελο Βουράκη, ο οποίος - παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρόταση από τη Ζήνα Κουτσελίνη - επέλεξε να παραμείνει στον ΣΚΑΪ όχι όμως στους «Αταίριαστους» αλλά μόνο στην εκπομπή της Σκορδά και Μαρία Φραγκάκη που πέρσι όπως και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν μέλη της παρέας του «Open Weekend» της Ελένης Τσολάκη.

Την ενότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ θα έχει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και του Lifestyle ρεπορτάζ καθώς και των ριάλιτι του σταθμού ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τη Βάσια Μαυράκη στη στήλη της αστρολογίας και με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην ενότητα της μαγειρικής. Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα βγει στον «αέρα» στις 4 ή στις 11 Σεπτεμβρίου. 

reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ