2023-07-30 20:21:49
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας  το καλοκαίρι του 2023 στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και πιο συγκεκριμένα στην Πάλαιρο σε μια μοναδική συναυλία για όλους με Είσοδο Ελεύθερη......

 

Υποδεχόμαστε τους Πυξ Λαξ την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Λιμάνι  Παλαίρου  στις 21.30 με είσοδο ελεύθερη  

 

Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

 

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ' όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να δίνουν συναυλίες!

 

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

 

Οι  ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά στο ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21.30 ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

 

Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία. Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι αρχίζει …

 

Η Συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας» 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ



Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 η παραλία και η πλατεία της Παλαίρου θα είναι κλειστή για τα οχήματα και τα μηχανάκια από τις 19.30 έως την επόμενη ημέρα 3 Αυγούστου μέχρι τις 05.00 πμ



Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας από την Πάλαιρο και οι τουρίστες από τα κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα να μην μετακινηθούν προς το κέντρο και την παραλία με τα οχήματά τους αλλά πεζοί .

 

Οι επισκέπτες που θα έρθουν από τις γύρω περιοχές  (κυρίως αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν την εθνική οδό Βόνιτσας – Παλαίρου)  μπορεί να χρησιμοποιήσουν το παρκινγκ που βρίσκεται στην θέση Όχθια και φτάνει  παραλιακά 100 μέτρα από τον χώρο της συναυλίας  (με το που φτάνουν στην είσοδο της πόλης στρίβουν προς Πογωνιά και στον δεύτερο δρόμο αριστερά προς λιμάνι Παλαίρου).   



Οι επισκέπτες που θα έρθουν από την εθνική οδό Μύτικα – Πάλαιρο μπορεί να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην είσοδο της Παλαίρου παραλιακά από την πλευρά που έρχονται από Μύτικα ή και αυτοί να κατευθύνονται προς Πογωνιά και να σταθμεύουν , παραλιακά στην θέση Όχθια ή στην πάνω πλευρά λίγο πριν κατέβουν στον παραλιακό δρόμο .

 

Στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν 1000 καθίσματα σε απόσταση 15 μέτρων από την σκηνή και ένα διάστημα 15 μέτρων από την σκηνή για αυτούς που θέλουν όρθιοι να χορέψουν στους ρυθμούς της μουσικής των ΠΥΞ ΛΑΞ . 

 

Για τους θεατές θα είναι όλα τα καταστήματα εστίασης  της παραλίας και της πλατείας Παλαίρου ανοιχτά για την τυχόν προμήθεια νερών , φαγητού, αλκοόλ και αναψυκτικών . 

 

Όπως αναφέραμε η είσοδος στον χώρο της συναυλίας είναι ελεύθερη και χωρίς καμία υποχρέωση από τον θεατή. Παρακαλούνται οι θεατές της συναυλίας να πετούν τα σκουπίδια τους στους κάδους που θα είναι τοποθετημένοι στους γύρω χώρους.

 

Ο Χώρος της συναυλίας θα είναι ανοιχτός για τους θεατές από τις 20.00 



ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ