2023-08-01 08:30:46
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου



Κώστας Λύρος: «Είμαστε υπερήφανοι για εσάς γιατί μέσα από τις επιτυχίες σας αναδεικνύετε τον τόπο μας»

 

Στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου βράβευσε του αθλητές και της αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου σε μια συγκινητική και σεμνή τελετή......

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου στέφθηκε, πριν από λίγες ημέρες, Πρωταθλητής στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ ΣΠΡΙΝΤ  που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινία.

 

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, παρουσία του Προέδρου Γεράσιμου Κοτσίρη, του Προπονητή Δημήτρη Διαμαντόπουλου και άλλων μελών του Ομίλου, ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος απένειμε τις τιμητικές πλακέτες, ενώ κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον ΝΟΜ, καθώς και τους γονείς των παιδιών και ανέφερε σχετικά: «Ο τίτλος του πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα της αδιάλειπτης  προσπάθειας,  της μεθοδικής και αποδοτικής δουλειάς που γίνεται στο Ναυτικό μας Όμιλο. Με αυτή τη μεγάλη σας προσπάθεια και με τον τίτλο που  κατακτήσατε αποδείξατε σε όλους εμάς ότι με δουλειά, προσήλωση, προσπάθεια και πολύ αγάπη για αυτό που κάνατε μπορείτε να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή

. Ένας σπουδαίος τίτλος που αποτελεί ισχυρό παράδειγμα και για τα υπόλοιπα παιδιά της περιοχής μας  που ασχολούνται με τον αθλητισμό».

 

Ολοκληρώνοντας ο Κώστας Λύρος αναφέρθηκε στη στήριξη του Δήμου προς τον Ναυτικό Όμιλο και γενικότερα στα αθλητικά σωματεία της περιοχής υπογραμμίζοντας τα εξής: «Εγώ προσωπικά και η Δημοτική μας Αρχή Θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό σας καθώς και δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας και θα συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την προσπάθειά σας. Σταθερά δίπλα σε ότι προάγει τον τόπο μας». 

 Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ