2023-08-01 15:00:03
Φωτογραφία για Το MEGA ήταν ο νικητής στους πίνακες τηλεθέασης τον μήνα Ιούλιο

 



Διατηρώντας τη δυναμική του πορεία, με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αξιόπιστη ενημέρωση από το πρωί και αξεπέραστες ελληνικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το MEGA ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Με 12,2% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης επιβεβαιώνοντας την ισχύ του προγράμματός του και το καλοκαίρι.

To MEGA κυρίαρχο στην Prime Time

Το κανάλι κατέκτησε και την prime time. Το MEGA κυριάρχησε στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού με ποσοστό 16,1% στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 2,4 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων (ALPHA 13,7%, STAR 9,7%, ΣΚΑΪ 9,2%, ANT1 8,7%, OPEN 4,7%, ΕΡΤ1 3,1%).

Οι κλασικές και αγαπημένες σειρές του σταθμού συνεχίζουν να κατέχουν διαχρονικά ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που τις επιβράβευσε για ακόμη μια φορά με πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πρωινή ενημέρωση και το καλοκαίρι

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με τους Στέλλα Στυλιανού και Νικήτα Κορωνάκη στην παρουσίαση από τη Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου τη σκυτάλη πήραν η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Ζήσης Μούσιος.

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,5% στο διάστημα 17 έως 31 Ιουλίου.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ