2023-08-02 08:52:47
Φωτογραφία για Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε: “Ο κ. Σεραφής σέρνει το χορό του λαϊκισμού”



Μετά από 17 χρόνια ανέσυρε απ’ το χρονοντούλαπο τις αραχνιασμένες μελέτες, οι οποίες φυσικά σήμερα, για ευνόητους λόγους, είναι ανεφάρμοστες και χρησιμοποιεί τμήματα αυτών για να πλήξει και μάλιστα προεκλογικά με «καφενειακού επιπέδου» χαρακτηρισμούς το πρόσωπο του Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού...



Με απλά λόγια, το έργο «δρόμος Κατούνα – Λουτράκι» στο οποίο ο εργολάβος έχει εγκατασταθεί, εάν δεν ξεκινήσει άμεσα τότε το μέλλον του καθίσταται αβέβαιο.

Η δική μας πρόταση είναι ξεκάθαρη.



Το έργο ξεκινάει άμεσα και παράλληλα προχωράει η διαδικασία των απαλλοτριώσεων έτσι ώστε μέχρι την ολοκλήρωση του να έχουν ενταχθεί σε αυτό και τα απαλλοτριωμένα τμήματα.



Η πρόταση της αντιπολίτευσης όμως ουσιαστικά είναι να σταματήσει κάθε ενέργεια εκτέλεσης του έργου και να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή, υλοποιώντας ανεφάρμοστες μελέτες.



Ανεφάρμοστες επειδή οι τιμές των υλικών και των υπηρεσιών της προηγούμενης 15ετίας δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές, έτσι είναι προφανές ότι ωφελημένος θα είναι μόνο ο εργολάβος, ο οποίος θα εισπράξει την αποζημίωση χωρίς έργο.



Τελικά μήπως ο στόχος τους είναι η ματαίωση του έργου? Για αυτό και η κακόγουστα σκηνοθετημένη αυτή αντίδραση?



Κύριε πρώην Δήμαρχε, οι δημότες ειδικά της Μεδεώνος έχουν και μνήμη και γνώση. Έτσι λοιπόν θυμούνται ότι η δική σας οχταετής θητεία (στα χρόνια της οικονομικής ευμάρειας) το μόνο που άφησε πίσω ήταν σοβαρές εκκρεμότητες σε όλες τις υποδομές.

Να θυμηθούμε το δίκτυο ύδρευσης από αμίαντο;

Την ανύπαρκτη αγροτική οδοποιία;

Το κλείσιμο των Λουτρών Τρύφου;

Το κλείσιμο των σφαγείων;

☛ις «περίεργα» πανάκριβες αγορές οικοπέδων από ανθρώπους που σήμερα ντύθηκαν με το μανδύα του εκφραστή των συμφερόντων της περιοχής και του θεματοφύλακα των πολιτικών αξιών;



Η παράταξή μας σε χρόνια δύσκολα, λόγω μνημονίων, κορωνοϊού, πολέμου και δραματικής μείωσης των εσόδων των ΟΤΑ, υλοποίησε, εκτός όλων των άλλων, τρία μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας.



Εμείς πιστεύουμε ότι το έργο δεν πρέπει να χαθεί σε καμία περίπτωση και παλεύουμε για αυτό.



Ακόμη πιστεύουμε πάνω απ όλα στο κοινό καλό κι έχουμε κάνει στάση ζωής κάθε δράση που το εξυπηρετεί χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις και παρωπίδες και κυρίως χωρίς να επιτρέπουμε σε ευτελείς πολιτικές επιδιώξεις και μικροπαραταξιακά οφέλη να επισκιάζουν την πορεία προς το καλό του τόπου μας και την ευημερία των δημοτών.



Για την παράταξη «Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε».

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ