2023-08-02 16:00:03
Φωτογραφία για Σασμός (spoiler): H ζωή τους μετά τον θάνατο... θα αλλάξει για πάντα και ο Σασμός αργεί πολύ να έρθει…
Καθηλωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός. Σύμφωνα με το MYtv, η Αργυρώ και η Μαρίνα θα έρθουν αντιμέτωπες με μια μεγάλη απώλεια. Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης θα τις βυθίσει στο πένθος και τίποτα πλέον στη ζωή τους δεν θα είναι το ίδιο.

Τα χαστούκια της μοίρας για τις δύο γυναίκες και την οικογένειά τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Ο χειρότερος φόβος της γιαγιάς Ειρήνης δεν θα αργήσει να πάρει σάρκα και οστά, αφού η άφιξη στην Κρήτη ενός μυστηριώδους άντρα από το παρελθόν, θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο χαρακτήρας αυτός, που οι ιθύνοντες του Alpha αποφάσισαν να υποδυθεί στη σειρά Σασμός ο Βασίλης Μπισμπίκης, έρχεται στην Άνω Ποριά για να πάρει εκδίκηση.

Η γιαγιά Ειρήνη, λοιπόν, συνειδητοποιώντας πως ανοίγει νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα ο Πετράκης να είναι αυτός που θα την πληρώσει στο τέλος, καταρρέει. Η υγεία της επιδεινώνεται και η ίδια μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της. Βλέποντάς την να μετατρέπεται σε ζωντανή νεκρή, η Αργυρώ και η Μαρίνα κυριεύονται από πανικό. Τίποτα πια δεν μπορεί να την βοηθήσει Ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστροφα για εκείνη και αφήνει την τελευταία της πνοή. Ο θάνατός της βυθίζει στο πένθος την Αργυρώ και την Μαρίνα, ο πόνος τις έχει διαλύσει, καθώς ξέρουν ότι από αυτό το σημείο και μετά η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα και ο Σασμός αργεί πολύ να έρθει…

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός Nova o ANT1 και το MAK TV
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός Nova o ANT1 και το MAK TV
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ