2023-08-03 13:20:03
Φωτογραφία για Σπύρος Φωκάς: Μπήκε στην Εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός

Άλλη μια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την πιο μεγάλη από όσες έχει δώσει μέχρι τώρα, δίνει ο χολιγουντιανός σταρ Σπύρος Φωκάς. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, ακόμα μια φορά καλείται να σταθεί όρθιος από το κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

«Σήκω, παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, ο Σπύρος Φωκάς μπαίνει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, πρωτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η κατάσταση του ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ