2023-08-05 08:20:03
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκαλύπτει όσα θέλετε να μάθετε για την «Παραλία»

Στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος για την νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία», που έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια.

«Έχουμε πρώτα απ’ όλα άδεια γυρισμάτων μέσα στο εσωτερικό των σπηλιών στα Μάταλα και παρακολουθούμε πως ένα έγκλημα επηρεάζει την κοινότητα των χίπις και την κοινότητα του χωριού. Δεν μου επιτρέπεται να πω και πολλά παραπάνω πράγματα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά: «Ο ρόλος μου είναι ένας καλός, δυνατός άνθρωπος, ευγενής και φωτεινός. Αυτό ήταν και ένα από τα κριτήρια που το επέλεξα. Είναι χίπις, ελεύθερο πνεύμα. Ένας γιατρός ο οποίος εργάζεται αφιλοκερδώς στην παραλία και στα γύρω χωριά. Αυτό είναι κάτι που έκαναν γενικά οι χίπις εκείνη την περίοδο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ