2023-08-05 18:30:02
Φωτογραφία για Μακαλιάς: Η ανάρτηση όλο νόημα για τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1

Την δική της εκπομπή ετοιμάζει η Μπέττυ Μαγγίρα, κάτι που επιβεβαίωσε πριν μερικές μέρες κι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, τονίζοντας πως η παρουσιάστρια υπέγραψε με το κανάλι και πως από τη σεζόν 2023 – 2024 θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή, με χαρακτήρα infotainment, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί κι επίσημα η εκπομπή της στον ANT1, οι ώρες προβολής, καθώς και οι νέοι της συνεργάτες.

Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που είναι από τα επικρατέστερα είναι φυσικά ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον οποίο ήταν μαζί στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, του Open.

Πέρα από καλοί συνεργάτες είναι και κοντινοί φίλοι για αυτό είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τον δούμε από Σεπτέμβρη ξανά στο πλευρό της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο ίδιος, το πρωί του Σαββάτου 5/8, προχώρησε σε μια ανάρτηση – σπόντα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του γράφοντας «Έτοιμος για Σαββατοκύριακο…». Κάποιος μπορεί να μην το θεωρήσει κάτι… ύποπτο, όμως κάποιος πονηρός μπορεί να σκεφτεί πως η ανάρτηση αυτή μας προιδεάζει πως θα τον δούμε στην εκπομπή της Μπέττυς, μιας και θα προβάλλεται μόνο Σαββατοκύριακα κι όχι καθημερινές, όπως ήταν το Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Μάλιστα, το σχόλιο της παρουσιάστριας στην ανάρτηση του, «Χαχαχα, σ’αγαπάω ρε», θα λέγαμε ότι επιβεβαιώνει τις σκέψεις μας.

Μένει, λοιπόν, να έρθει και η επίσημη σχετική ανακοίνωση από το κανάλι.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ