2023-08-06 08:20:02
Φωτογραφία για Τα 4 λάθη του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ακολουθούν 4 ζητήματα που ο ΑΝΤ1 θα μπορούσε να έχει τακτοποιήσει καλύτερα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά σε περίπου έναν μήνα. Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν αυστηρώς προσωπικές τοποθετήσεις και απόψεις μου. 

 1. Την ώρα που όλα τα κανάλια στην απογευματινή ζώνη τα δίνουν όλα για όλα, ο ΑΝΤ1 στις 16.00 ώρα θα βάζει επαναλήψεις ή ξένη σειρά. Ε να συνεχίσει την παράδοση περί καταραμένης ζώνης...

2. Σε μία σεζόν ακραίου ανταγωνισμού στη μυθοπλασία που η μία υπερπαραγωγή δεν φτάνει για κανένα κανάλι, θα μπορούσαν οι "Ψυχοκόρες" να μπουν δυναμικά στη βραδινή ζώνη του σταθμού από Σεπτέμβριο. Μιλάμε για πόλεμο παιδιά από Σεπτέμβρη, δεν υπάρχουν πολυτέλειες για άλλα πράγματα. 

3. Μήπως αντί για τη Μαγγίρα, θα ήταν μεγαλύτερη κίνηση - ματ να "κλέψουν" την Τσολάκη από το ΟΠΕΝ για το πρωινό του Σαββατοκύριακου; Θα μπορούσε η Μαγγίρα να κάνει το απογευματινό. Αυτό θα ήταν πραγματικά "χτύπημα" στον Κοκλώνη. 

4. Δεν είναι λάθος τωρινό, αλλά επηρεάζει την κατάσταση από Σεπτέμβριο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να καούν οι "Προδότες" τον Ιούνιο και να μην υπάρχει για τον Σεπτέμβριο το στοιχείο της έκπληξης και της αναμονής κοινού για κάτι καινούργιο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (εναλλακτικό ριάλιτι). 





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ