2023-08-07 09:08:06
Φωτογραφία για Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο-Νέα αρχή-Τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου, θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο-Νέα αρχή-Τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου, θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η επιχειρηματίας και πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου, κα. Βίκυ Αγγέλη. Μετά από συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου, όπου και σφραγίστηκε η υποψηφιότητά της, η κα. Αγγέλη δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Παπαναστασίου να συμπορευθώ και να είμαι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο-Νέα αρχή-Τόπος να ζεις» στις επικείμενες εκλογές.

Η πρόταση που έγινε προς το πρόσωπο μου είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα αλλά και για την ομάδα των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αγρινίου, με την οποία συμπορευόμαστε τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης σημαντικών έργων για την περιοχή.


Ως πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, συνεχίζοντας να προσφέρω στον τόπο μου από την συγκεκριμένη θέση.

Πιστεύω στην ικανότητα, στην εμπειρία και στο όραμα του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου αλλά και στη συνοχή της αυτοδιοιηκητικής του ομάδας και με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω δηλώνω έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση μου ανατεθεί από τους συμπολίτες μου για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Στόχος είναι να συμβάλλω, με όλες μου τις δυνάμεις και όλη μου την ενέργεια, στην ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας και παράλληλα να συμμετέχω ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού μας αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μου»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ