2023-08-10 08:30:02
Φωτογραφία για Σταλόνε : Με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Sly» θα ρίξει αυλαία το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο



Με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σιλβέστερ Σταλόνε που έχει τίτλο «Sly» αναμένεται να κλείσει το 48ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) 2023. Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου στο Roy Thomson Hall.



«Η ιστορία του Σταλόνε είναι μια ιστορία επιμονής και θριάμβου και για το ανεξίτηλο σημάδι που άφησε στον κόσμο του κινηματογράφου και είναι μεγάλη τιμή που θα τη μοιραστούμε με το κοινό μας ως ταινία της βραδιάς λήξης», δήλωσε ο Κάμερον Μπέιλι, διευθύνων σύμβουλος του TIFF.



Τιμώντας την κληρονομιά ενός αληθινού ειδώλου, το ντοκιμαντέρ «Sly» ταξιδεύει το κοινό σε ένα προσωπικό ταξίδι στη ζωή του Σταλόνε, η επίδραση του οποίου στον κινηματογράφο εκτείνεται σχεδόν μισό αιώνα. Το «Sly» είναι μια απρόσμενη και ειλικρινή έρευνα για τον άνθρωπο πίσω από τον μεγάλο σταρ των ταινιών δράσης, επισήμανε.



Σε σκηνοθεσία Θομ Ζίνι το ντοκιμαντέρ καταγράφει τα δύσκολα χρόνια του Σταλόνε ως ανήσυχο παιδί στη Νέα Υόρκη, που αποσπούσε την προσοχή του από τον έξω κόσμο γράφοντας σενάρια ταινιών. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε όταν ο «Rocky», ένας ρόλος που δημιούργησε και έδωσε αγώνα για να τον υποδυθεί, εκτόξευσε τη φήμη του.



Μαζί με το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise «Rocky», ο Σταλόνε κέρδισε διεθνή προβολή με τις σειρές «Rambo», «Demolition Man», «The Expendables» και το spinoff του «Rocky», «Creed», το οποίο χάρισε στον ηθοποιό υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ