2023-08-10 18:35:59
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σωτήρη Γερόλυμου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε Φυτειών).



Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Σωτήρη καλή επιτυχία. Συνέχισε την σκληρή δουλειά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα......

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕ ΦΥΤΕΙΩΝ

 

H παράταξη ''Δύναμη Ελπίδας –Ανατροπή Τώρα'' το 2019, με την ψήφο των Δημοτών έθεσε το πλαίσιο των αξιών, την φιλοσοφία και τις κατευθυντήριες αρχές για την διοίκηση του Δήμου μας.

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά μεγάλα και σύνθετα προβλήματα, προερχόμενα κυρίως από την προηγούμενη διοίκηση, όπως των οικονομικών οφειλών, προφορικών αναθέσεων, λειτουργίας και σχεδιασμού υποδομών, αναξιοπιστίας και αφερεγγυότητας του Δήμου, διοικητικής και λειτουργικής αποδιοργάνωσης - υποστελέχωσης σε βασικούς τομείς, όπως ενδεικτικά η ύδρευση και η καθαριότητα (υδροδότηση Αστακού, χλωριώσεις, καθαρισμοί δεξαμενών, αποκομιδή από ιδιώτες στην ΔΕ Αστακού).

Επιπρόσθετα ανταποκριθήκαμε σε ικανοποιητικότατο βαθμό έναντι των έκτακτων προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία covid-19 καθώς και αυτών από την ενεργειακή κρίση, υποστηρίζοντας το οικονομικό κόστος μέσα από το πλεόνασμα που προέκυψε από την ορθή και χρηστή διαχείριση.

Την ίδια περίοδο λειτουργώντας αποφασιστικά, προγραμματίσαμε νέα τμήματα, όπως η Υπηρεσία Δόμησης και η Πολιτική Προστασία, νέες ειδικότητες Μηχανικών και Διοικητικών υπαλλήλων και επαυξήσαμε το προσωπικό εκμεταλλευόμενοι τα προγράμματα της ΔΥΠΑ, ενισχύοντας τις ανταποδοτικές μας υπηρεσίες, βγάζοντας παράλληλα δεκάδες συνδημότες μας από τον βραχνά της χρόνιας ανεργίας, με όρους αξιοπρεπείας και σεβασμού.

Με σχέδιο, όραμα και δήλωση της αποστολής ο Δήμαρχος κος Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης αναπροσδιόρισε τους στρατηγικούς στόχους της διοίκησης του Δήμου για την διοικητική, οικονομική και κοινωνική του ανάταξη.

Εργατικός, ακούραστος, δραστήριος, αυστηρός, πιεστικός, εξωστρεφής έθεσε τους στόχους υψηλότερα και οδήγησε το όνομα και την λύση των προβλημάτων του Δήμου στην πηγή λήψης των αποφάσεων με ‘ιστορικά’ οικονομικά αποτελέσματα επιχορηγήσεων και δρομολογημένων έργων, που δίνουν έμφαση στις υποδομές, την ανάπτυξη, το περιβάλλον και την κοινωνική πρόνοια - δικαιοσύνη.

Αναλογιζόμενος ότι μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των Δημοτών και του τόπου μας συντάσσομαι με την στοχοθεσία και την προοπτική που έθεσε η παράταξη μας ''Δύναμη Ελπίδας''.

Αφού ευχαριστήσω τους Δημότες, τους Δημοτικούς Συμβούλους, το Προσωπικό - Συνεργάτες του Δήμου και κυρίως τον Δήμαρχο κο Τριανταφυλλάκη Λ. Ιωάννη –προσωπικά- για την στήριξη τους, θέτω εκ νέου την υποψηφιότητα μου, υποσχόμενος μόνο μια λέξη: ΔΟΥΛΕΙΑ.

 

Γερόλυμος Σωτήριος

 

Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών

& Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ